Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
2. 9. 2017,
6.00

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Coca-Cola

Foto: Matic Bajželj

Natisni članek

Coca-Cola advertorial Jure Košir Anja Klinar Luka Janežič rekreacija

Sobota, 2. 9. 2017, 6.00

2 meseca, 2 tedna

Kaj se pred olimpijskimi igrami dogaja z najboljšimi slovenskimi športniki?

Vsebino omogoča Coca-Cola

Foto: Matic Bajželj

Pet mesecev pred začetkom zimskih olimpijskih iger v Pjongčangu 2018 so priprave na ta veliki športni dogodek v polnem zamahu. Olimpijske igre so vedno tudi velik čustven zalogaj.

Atlet Luka Janežič, plavalka Anja Klinar in nekdanji smučar Jure Košir so nastopili v novem televizijskem oglasu za Coca-Colo v Sloveniji. | Foto: Atlet Luka Janežič, plavalka Anja Klinar in nekdanji smučar Jure Košir so nastopili v novem televizijskem oglasu za Coca-Colo v Sloveniji.

Tudi Coca-Cola v Sloveniji, ki je z Olimpijskim komitejem Slovenije-Združenjem športnih zvez (OKS-ZŠZ) aprila 2017 podpisala štiriletno pogodbo, v prvem letu sodelovanja namenja največ pozornosti podpori slovenskega olimpijskega gibanja.

Tako je v okviru svoje nacionalne pobude #vednopodpiraj 2. septembra začela oglaševalsko kampanjo, s katero želijo povezati Slovenijo.

V njej nastopajo trije slovenski športniki: nekdanji smučar in štirikratni olimpijec, prejemnik bronaste olimpijske medalje na olimpijskih igrah v Lillehammerju leta 1994 Jure Košir, plavalka in štirikratna udeleženka olimpijskih iger Anja Klinar in enkratni udeleženec olimpijskih iger, atlet Luka Janežič.

Čustva vedno igrajo veliko vlogo

Jure Košir je kot član slovenske reprezentance kar štirikrat nastopil na olimpijskih igrah.  | Foto: Jure Košir je kot član slovenske reprezentance kar štirikrat nastopil na olimpijskih igrah.

Kreativna zasnova kampanje izhaja iz spoznanja, da so najlepše stvari v življenju še bolj ganljive, če jih doživimo z zaprtimi očmi. To ne velja le za trenutke sreče in ljubezni, ampak tudi za veselje ob športnih dosežkih.

Televizijski oglas Coca-Cole v Sloveniji s sloganom #vednopodpiraj vključuje trenutke, ki izžarevajo čustven naboj treh uspešnih slovenskih športnikov, ko imajo ti zaprte oči. Ti izseki oglasa so bili posneti v slikovitem naravnem okolju ob Blejskem jezeru in prikazujejo športnike med njihovim doživljanjem olimpijskih sanj.

Olimpijci kot največji navdih

Anja Klinar: "Nastop na olimpijskih igrah je zame nekaj nepozabnega in razburljivega – uresničitev sanj." | Foto: Anja Klinar: "Nastop na olimpijskih igrah je zame nekaj nepozabnega in razburljivega – uresničitev sanj."

V Coca-Coli se zavedajo, da olimpijske zgodbe športnikov navdihujejo, še preden se zgodijo medalje.

Jure Košir je ob spominih na svojo olimpijsko pot povedal, da so kolajne na olimpijskih igrah sanje vsakega športnika.

Tudi Anja Klinar je ob svojem nastopu v kampanji #vednopodpiraj poudarila, da je nastop na olimpijskih igrah nekaj nepozabnega in razburljivega – uresničitev sanj.

Luka Janežič se kot mlad športnik z olimpijskimi ambicijami zaveda pomena podpore športnikom in ceni navijače, ki se udeležujejo tekmovanj.

Coca-Cola spodbuja aktivni življenjski slog

Luka Janežič si pred pomembnim nastopom pred očmi naslika sebe kot zmagovalca v cilju. | Foto: Luka Janežič si pred pomembnim nastopom pred očmi naslika sebe kot zmagovalca v cilju.

V prvem letu sodelovanja z OKS-ZŠZ Coca-Cola namenja največ pozornosti podpori olimpijskega gibanja in olimpijskih sanj slovenskih športnikov.

V duhu brezmejne podpore, prizadevanj za opolnomočenje mladih in spodbujanja aktivnega življenjskega sloga vseh ljudi vse leto izvajajo različne aktivnosti na dogodkih v organizaciji Coca-Cole in partnerskih organizacij.

Ne spreglejte