Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
25. 8. 2016,
15.09

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Garmin Volkswagen 21. Ljubljanski maraton Ljubljanski maraton maraton 2016 tek

Četrtek, 25. 8. 2016, 15.09

6 let, 7 mesecev

Jesenske uradne priprave na Volkswagen 21. Ljubljanski maraton

Oglasno sporočilo

Foto: Sport Media Focus

Največji tekaški spektakel v Sloveniji septembra in oktobra organizira jesenske uradne priprave na Volkswagen Ljubljanski maraton. Začnemo 1. septembra. Pridružite se nam!

S projektom Priprave želimo združiti vse tekače po Sloveniji, vam ponuditi uradno in strokovno pripravo ter vzbuditi dodatno motivacijo.

 | Foto: Sport Media Focus Foto: Sport Media Focus

Komu so priprave namenjene?

Uradne priprave se začnejo v četrtek, 1. septembra, dvakrat tedensko na štirih lokacijah po Ljubljani in okolici. Priprave so namenjene začetnikom in tudi izkušenim rekreativnim tekačem, ki se želijo kakovostno pripraviti na osrednjo tekaško preizkušnjo pri nas. Treningi bodo potekali pod vodstvom profesionalnih trenerjev in v organizaciji društva Timing Ljubljana, organizatorja Ljubljanskega maratona.

 | Foto: Sport Media Focus Foto: Sport Media Focus

Kje bodo potekale priprave?

Za udeležbo na jesenskih uradnih pripravah na Volkswagen Ljubljanski maraton bo treba odšteti 90 evrov, v ceno pa so vključeni dvomesečni trening dvakrat tedensko v ločenih skupinah s profesionalnimi trenerji, mesečni tekaški načrt, številne ugodnosti partnerjev Ljubljanskega maratona in seveda štartnina za Volkswagen 21. Ljubljanski maraton. S prijavo na priprave ste avtomatsko prijavljeni tudi na Volkswagen 21. Ljubljanski maraton in v zvezi s tem nimate dodatnega dela.

Seznam lokacij in termini treningov

Kraj Lokacija Termin Ura
Ljubljana
 
Koseški bajer PON + SRE 18.00
Kodeljevo TOR + ČET 18.00
Domžale Stadion TOR + ČET 18.00
Grosuplje Atletski stadion TOR + ČET 19.00

Zakaj se udeležiti priprav?

Tek je zelo oseben, individualen šport in še zdaleč ne gre zgolj za telesno aktivnost. Vsak rekreativni tekač je individuum, vsak tek je drugačen, vsakič imamo različno stanje duha, motivi za tek so različni. Kljub temu se znotraj tekaške skupine spletajo prijateljske vezi, zdrava tekmovalnost, trenerji skrbijo za motivacijo, tekači pa se spodbujajo med seboj in z nasmehom prihajajo na treninge.

Blaž Strožer, glavni trener pri projektu Priprav vsem pogumnim tekačem sporoča: "V SLOGI JE MOČ! To na naših treningih znova in znova dokazujemo, pa naj gre za premagovanje razdalje, pridobivanje hitrosti, konec koncev tudi za premagovanje samega sebe. Pri teku velik dejavnik predstavlja tudi psihična in motivacijska komponenta, trening v skupini pa nam zagotavlja prav to. Treningi so namenjeni pripravi na tek na določeni razdalji na Volkswagen Ljubljanskem maratonu, velikokrat zahtevni največkrat pa zabavni. Tako do zastavljenega cilja pridemo zagotovo ter bolje pripravljeni kot sicer."

 | Foto: Sport Media Focus Foto: Sport Media Focus

Uradna tekaška majica priprav

Tekaške priprave vodijo prijazni in usposobljeni trenerji, za katere smo pripravili uradno tekaško majico v podobi projekta Priprave. Med tekači, ki priprave obiskujejo že od maja, se je razvila močna simpatija in navezanost na skupino, projekt, ne nazadnje na tekaško majico Priprave. Volkswagen Slovenija in Garmin Slovenija, sponzorja Volkswagen 21. Ljubljanskega maratona, sta prisluhnila tekačem in pripravila presenečenje. Vsi tekači, ki obiskujete Priprave že od maja, in vsi tisti, ki se boste skupini pridružili 1. septembra, boste brezplačno prejeli tekaško majico Priprave.

 | Foto: Sport Media Focus Foto: Sport Media Focus

Prijavi se na Priprave zdaj!

Ne spreglejte