Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
27. 11. 2019,
8.06

Osveženo pred

4 leta, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek Polleo Sport

Sreda, 27. 11. 2019, 8.06

4 leta, 4 mesece

Črni Sale se je vrnil v Polleo Sport v velikem stilu!

Oglasno sporočilo

Legendarni Črni Sale je ponovno tukaj! Vrnil se je še močnejši in v Polleo Sport prinesel teden mračnih popustov!

polleo sport | Foto:

Black Friday evforija je že zavladala v Polleu Sportu! Nagradite se z novo fitnes opremo, oblačili, suplementi ali gadgeti po najugodnejših cenah, saj ste celo leto pridno trenirali ali pa poiščite najbolj fit božična darila za svoje neljubše prijatelje, sorodnike, družino, sodelavce …! Najboljše akcije in popusti do celo 70% čakajo na vas vse do 02.12. v vseh poslovnicah in v spletni trgovini Polleo Sport:

Izpostavili smo le en del akcij, katerih ne smete zamuditi! Kaj vam je Črni Sale še pripravil pa preverite na promo strani: http://promo.polleosport.si/blackfriday/

Igraj in osvoji Black Card 

Poleg norih akcij je tukaj še nagradna igra, v kateri imate možnost osvojiti Black Card! Black Card je ekskluzivna kartica trajnih popustov do 30% na celotni asortiman in jo lahko izkoristite v vseh Polleo Sport poslovalnicah in v spletni trgovini.

Prijavite se na: http://promo.polleosport.si/blackfriday/, kjer poleg tega, da sodelujete v nagradni igri, dobivate brezplačno dostavo ob nakupu nad 10€ (ob nakupu se morate prijaviti z istim e-mailom).

Črni Sale se je letos res potrudil kajne? 

Naročnik oglasnega sporočila je Polleo Sport d.o.o.

Ne spreglejte