Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
24. 4. 2021,
10.15

Osveženo pred

2 leti, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,56

Natisni članek

ACH Volley

Sobota, 24. 4. 2021, 10.15

2 leti, 12 mesecev

Vroče po tekmi v ekipi ACH Volleyja

V ekipi ACH Volleyja po porazu napeto: počilo je med trenerjem in igralcem

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,56
ACH Volley : OK Merkur Maribor | Foto Grega Valančič/Sportida

Foto: Grega Valančič/Sportida

Odbojkarji ACH Volleyja so se v boju za svoj 18. naslov državnega prvaka znašli v težavah. Potem ko so v finalni seriji že vodili z 2:0, so Merkur Mariboru v Tivoliju dovolili, da izenači na 2:2, stanje v ekipi pa je pokazal tudi prepir po koncu tekme, katerega akterja sta bila trener Matija Pleško in srbski korektor ekipe Božidar Vučićević.

Pleško je po porazu zbral ekipo ob sebi in ji namenil kritike. Po mnenju nekaterih je te izrazil na neposrečen način, Vučićević pa jih ni znal sprejeti. Nezadovoljstvo je izrazil z neprimernimi besedami, nato pa tudi zapustil sestanek. Pleško ga je poklical nazaj, a je ta njegovo zahtevo zavrnil, strateg ljubljanske ekipe pa je v jezi napovedal, da ne računa več nanj.

Prepir je zagotovo posledica razgretih glav, najbrž bi tudi ostal znotraj slačilnice, če ga ne bi nekdo na tribunah posnel.

Koliko imajo odbojkarji ACH Volleyja pred tekmo še zaupanja vase? | Foto: Grega Valančič/Sportida Koliko imajo odbojkarji ACH Volleyja pred tekmo še zaupanja vase? Foto: Grega Valančič/Sportida

Bo Vučićević na peti tekmi zaigral

Zanimivo bo videti, ali bo Vučićević, ki je lani že zapustil ACH, odšel v Rusijo, a se tudi ekspresno vrnil, na odločilni, peti tekmi zaigral. Po odhodu Mitarja Djurića Pleško nima na razpolago drugega korektorja, tako da bi moral na tem mestu zaigrati nekdo z drugega igralskega mesta, Srba, ki je bil na četrti tekmi povsem nerazpoložen, je nekajkrat menjal sprejemalec Črt Bošnjak.

Odbojkarji ACH Volleyja so že med samim obračunom kazali nervozo, videti je bilo, da nimajo pravega zaupanja v svojo igro.

ACH Volley : OK Merkur Maribor Rok Možič
Sportal Obeta se drama: Maribor izsilil še peto tekmo
Ne spreglejte