Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Ponedeljek,
30. 12. 2019,
18.30

Osveženo pred

4 leta, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,85

8

Natisni članek

Nemanja Mitrović Rok Kronaveter NK Maribor NK Maribor Martin Odegaard Manchester United Eric Cantona Jose Mourinho Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo izbor z družabnih omrežij Ali Turganbek Hulk Antoine Griezmann

Ponedeljek, 30. 12. 2019, 18.30

4 leta, 3 mesece

Izbor z družabnih omrežij

Konec leta v znamenju Cristiana Ronalda

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,85

8

Pred vami je zadnji letošnji Izbor z družabnih omrežij. V njem tokrat prednjači portugalski superzvezdnik Cristiano Ronaldo, obiskali pa so ga tudi Jose Mourinho z žalostno novico o psu, Antoine Griezmann s pritožbo nad terminom treninga Barcelone, Hulk z ljubezenskim trikotnikom, ki ga je zakuhal, Eric Cantona z besedami, ki jih je izrekel o Manchester Unitedu, in še kdo. Tudi NK Maribor.

Ronaldo presenetil s pričesko, kot je pri njem nismo navajeni

Na podelitvi zlate žoge v Parizu, kjer je ostal brez glavne nagrade, ga ni bilo. Pretekli konec tedna pa je Cristiano Ronaldo odpotoval v Dubaj, da bi prejel nagrado globe soccer awards za najboljšega nogometaša leta na svetu. V Združenih arabskih emiratih je poziral v družbi tamkajšnjih bogatih šejkov, nogometni svet pa ni spregledal, da si je v prazničnih dneh očitno omislil novo pričesko. Portugalski superzvezdnik jih sicer menjava pogosto, do zdaj je nosil že najrazličnejše, a takšne, kot je ta, s "samurajskim" čopkom, še nikoli ni imel.

S takšno pričesko je Cristiano Ronaldo pripotoval v Dubaj:

Vam je všeč nova pričeska Cristiana Ronalda?

  • Je
    25,91 %
    291 glasov
  • Ni
    20,48 %
    230 glasov
  • Navdušen sem. Naslednjič se bom postrigel na Ronalda!
    5,70 %
    64 glasov
  • Katastrofa. Videti je kot vrečka za smeti.
    47,91 %
    538 glasov
Oddanih 1123 glasov

Deček brez nog je navdušil tudi Ronalda

Ne samo s pričesko in nagrado, ki jo je prejel, Cristiano Ronaldo je v Dubaju nase opozoril s še eno, veliko bolj toplo zgodbo, za katero je poskrbel. Tam se je namreč srečal z desetletnim dečkom iz Kazahstana Alijem Turganbekom, ki se je rodil brez obeh nog in je velik nogometni navdušenec. Pa ne samo to. Z nogometno žogo je zelo vešč, kar je dokazal tudi ob tokratnem žoganju s petkratnim najboljšim nogometašem na svetu.

Podobno je bilo pred časom, ko je dečku sanje pomagal uresničiti šestkratni najboljši nogometaš leta na svetu, Argentinec Lionel Messi, s katerim sta se prav tako spoznala. Zanimivo, še pred tem pa se je fantič, ki je lahko življenjski navdih za vsakogar, družil tudi z njegovim slovitim rojakom Diegom Maradono.

Tole pa je video Turganbekomovih zadnjih vragolij, ki jih je na svojem profilu na Instagramu delil tudi navdušeni Ronaldo. Bravo, CR7!

Poglejte, kakšen mojster je Ali Turganbek:

S fotografijo v družbi Cristiana Ronalda se je pohvalil tudi Ali Turganbek:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@cristiano I am very very happy!!!🙆‍♂️🙆‍♂️😀😀😆😆🤗🤗🤗👍👍👍👍✊✊✊🤩🤩🤩🤩⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️🎊🎊🎊🎉🎉 Thank you so much my dear friend! (Именно так мне позволил себя называть ярчайшая звезда мирового футбола🤩) АльхамдулиЛлях! На всё воля Всевышнего!🙏🙏🙏☝️☝️ Особенные Мечты должны всегда сбываться по особенному! Новость о встрече с Роналдо пришла ко мне от Хабиба в 11.00 ночи, в 5 утра я уже летел к своей мечте! Хвала Аллаху, Господу миров, для которого нет ничего невозможного! Хвала Всевышнему, который избрал для осуществления моей мечты людей таких как @khabib_nurmagomedov, огромнейшая Вам благодарность, пусть Всевышний дарует Вам счастья в обеих мирах! Я благодарен Всевышнему за эту встречу! Эмоции радости и счастья переполняют меня! Бабочки кружат и пархают у меня в животе !😆😆😆😆😀😀😀😀🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️🤩 @sava9 мы продолжили наш Челлендж с сыном Криштиану. Выложу позже. Хочу так же отметить, что сын Роналдо, очень и очень тепло меня принял, он такой душевный и добрый пацан, мы с ним гоняли футбол и продолжили Челлендж, который отрабатывали много раз. Друзья, Всем Вам я желаю исполнения заветных желаний и мечты! И особенно я хочу поблагодарить Всевышнего за моих родителей, которые стараются и стремятся к осуществлению мечты! Спасибо @landan3, который Супер организовал встречу, организовал все на высшем уровне. #Ronaldo #Ali #unlimitedfootball #ali_amir_happy #motivation #ali #силамечты #footballforevher #football #it'smylife ⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️

A post shared by Ali Turganbekov (@ali_amir_happy) on

V Dubaju je nase opozorila tudi Ronaldova vroča Španka

No, pa smo spet pri Cristianu Ronaldu in Dubaju. No, ne ravno pri njem, ampak pri vroči spremljevalki portugalskega nogometaša Georgini Rodriguez, ta je Ronaldu skupaj z njegovimi štirimi otroki delala družbo v Združenih arabskih emiratih.

Ne samo s tem, še veliko bolj je mama enega od Ronaldovih otrok in španski model nase opozorila z videom, ki ga je v tem času objavila na Instagramu, v njem pa izzivalno oblečena razkazovala svojo skoraj golo zadnjico.

Poglejte, zakaj ima njen objavljeni video že več kot devet milijonov ogledov:

Je šla Georgina Rodriguez z objavo videa predaleč?

  • Lepa je in prav je, da to tudi pokaže.
    72,38 %
    972 glasov
  • Njen Instagram, njena stvar.
    14,89 %
    200 glasov
  • Ker je mama, bi lahko malce bolj pazila.
    7,15 %
    96 glasov
  • To je nezaslišano. Za otroke gre!
    5,58 %
    75 glasov
Oddanih 1343 glasov

Invazija čebel prekinila tekmo v Tanzaniji

Prizori, ki so nastali v Tanzaniji, so prejšnji teden zakrožili po svetu. Pripetilo se je na tekmi tamkajšnjih ekip Young Africans in Iringa United, zgodilo pa se je, da so tekmo za nekaj minut prekinile – čebele! Roj je med tekmo napadel nogometaše obeh ekip, ti so ob tem popadali po tleh in poskrbeli za prizore, kot jih na nogometnih tekmah nismo vajeni. Poglejte, kaj se je dogajalo.

Joseju Mourinhu umrl pes, zaradi katerega je bil nekoč aretiran

"Če sem iskren, zelo žalosten, saj mi je umrl pes, ki je bil del moje družine," je angleškega televizijskega novinarja z odgovorom na vprašanje, kakšen je bil njegov božič, presenetil trener Tottenhama Jose Mourinho prejšnjo sredo v intervjuju pred tekmo proti Brightonu.

Londončani, na klop katerih je sloviti Portugalec sedel pred kratkim, so potem zmagali z 2:1 in kdo ve, morda je Mourinho zmago posvetil prav svojemu poginulemu psu. Bolj kot s tem so se angleški mediji po intervjuju, ki je seveda hitro zakrožil po spletu, zabavali s spominom na incident iz leta 2007, ko je bil Mourinho aretiran prav zaradi te psičke, jorkširske terierke Leyle.

Takrat, ko je bil Mourinho v svojem tretjem letu prvega obdobja pri Chelseaju, se je zapletel v spor s policisti, ti so njegovega psa, ker naj ne bi imel ustreznih dokumentov, začasno hoteli odpeljati v karanteno. Šlo je celo tako daleč, da so Portugalca aretirali.

No, tole pa je intervju, ki je Otočane zabaval dan po letošnjem božiču:

Pes Joseja Mourinha (tretji z desne):

Bizaren ljubezenski trikotnik. Ženo je zamenjal za 12 let mlajšo nečakinjo.

Se še spomnite Hulka? Nekoč enega od najboljših napadalcev v Evropi, ki je blestel v majici Porta in leta 2012, ko smo vsi pričakovali, da bo okrepil kakšnega od največjih evropskih klubov, za 40 milijonov evrov presenetljivo prestopil v ruski Zenit? Z nogometnimi predstavami, pa čeprav mu gre tam precej dobro od nog, v Evropi že nekaj časa ne opozarja nase, saj od leta 2016 gole zabija na Kitajskem, a očitno danes 33-letni robustni napadalec s smrtonosnim strelom zabija tudi ob igrišču.

Ravno v teh dneh se je znašel v središču pozornosti brazilske javnosti, saj so na dan pricurljale podrobnosti iz malce bizarnega ljubezenskega trikotnika, ki ga je zakuhal. Letos poleti se je namreč ločil od svoje dolgoletne žene Iran Angele, s katero imata tri otroke, zdaj pa sta zaljubljena z njeno 12 let mlajšo nečakinjo Camilo, s katero so bili, če je mogoče sklepati po kupu skupnih fotografij na spletu, nekoč nerazdružljivi. Kako bo po novem, bomo videli, zagotovo pa Hulkovi nekdanji ženi ni lahko, prav tako ne njegovi novi ljubezni.

"Žal mi je za vse. Če bi lahko izbirala, se to ne bi dogajalo, a življenje se ne odvija vedno po načrtih," je na spletu v sporočilu za Hulkovo nekdanjo ženo, torej svojo teto, zapisala Hulkova nova brhka blondinka.

Tole je nova Hulkova ljubezen:

Hulk | Foto: Twitter - Voranc Foto: Twitter - Voranc

Hulk z bivšo ženo in družino:

Hulk | Foto: Twitter - Voranc Foto: Twitter - Voranc

Na levi Hulk, na desni pa njegova bivša in zdajšnja ljubezen. Skupaj:

Hulk | Foto: Twitter - Voranc Foto: Twitter - Voranc

Legendarni Francoz nasmejal in svoj klub spravil v zadrego

"United ima posebno mesto v mojem srcu, ampak gledanje Uniteda je danes, kot da bi opazovali starčka, ki se želi ljubiti. Trudi se na vso moč, ampak na koncu so vsi razočarani," je o Manchester Unitedu Oleja Gunnarja Solskjaerja povedal nekdanji legendarni nogometaš velikana z Old Trafforda Eric Cantona in pošteno nasmejal.

Nepozabni Francoz, ki je za Manchester United igral med letoma 1992 in 1997, je znan po svojih odmevnih, pogostokrat tudi bizarnih izjavah. Tokrat bizarnosti ni ponudil, a je zato pošteno nasmejal.

Manchester United, z 20 naslovi prvaka najuspešnejši angleški klub, je po dveh zmagah na zadnjih dveh prvenstvenih tekmah skočil na peto mesto prvenstvene lestvice, prejšnjo sezono pa je končal še mesto nižje. Naslov prvaka so na Old Traffordu nazadnje sicer proslavljali leta 2013.

Takole je nasmejal Eric Cantona:

Griezmann se je pritožil nad terminom treninga

Košarkarska Barcelona in Real Madrid sta v nedeljo v španskem prvenstvu odigrala medsebojni derbi, s 83:63 pa so bili boljši Katalonci in tako dobili tokratni košarkarski el clasico, ki pa si ga niso mogli ogledati nogometaši Barcelone. Vsaj vsi med njimi ne.

Medtem ko so nekateri zvezdniki članske ekipe, med njima tudi Lionel Messi in Luis Suarez, v prazničnih dneh dobili nekaj prostih trenutkov, pa to ne velja za preostale. Med njimi tudi Antoina Griezmanna, ki se je javil na Twitterju in se, sicer verjetno bolj v šali kot zares, pritožil, da si tokratnega košarkarskega el clasica ne bo mogel ogledati, ker je moral s soigralci na trening.

Francoz, ki je v Barcelono letos poleti iz Atletico Madrida prišel za 120 milijonov evrov, je na to opozoril kar ob objavi na uradnem profilu Barcelone na Twitterju, kjer so Katalonci svoje navijače opozorili, da ne smejo zamuditi prihajajočega spektakularnega košarkarskega obračuna. Griezmann ga očitno je. Trening nogometašev Barcelone je bil v nedeljo namreč ob 18. uri, težko pričakovani el clasico pa se je začel pol ure pozneje ...

Zapis Barcelone na Twitterju in odgovor Antoina Griezmanna:

Potegavščina, ki je odjeknila v San Sebastianu

"Real Sociedad se je z Manchestrom Cityjem dogovoril za posojo Martina Odegaarda v Manchester City po koncu sezone. V klubu bi se radi zahvalili Martinu za profesionalizem in vse, kar je pokazal v klubu, in mu želimo vse dobro v prihodnosti. Morali smo se oglasiti, da bi preprečili medijska natolcevanja v nadaljevanju sezone," so na uradnem klubskem profilu na Twitterju zapisali pri Real Sociedadu in šokirali svoje navijače.

Novica o tem, da bodo v San Sebastianu ostali brez super nadarjenega Martina Odegaarda, v preteklosti označenega za najbolj nadarjenega nogometaša vseh časov, je bila veliko presenečenje za ves nogometni svet, a je hitro postalo jasno, da gre samo za potegavščino. Zgodilo se je namreč 28. decembra, kar je v Španiji dan, v kateri se je, tako kot pri nas 1. aprila, "dovoljeno" norčevati in koga potegniti za nos.

Real Sociedadu je zagotovo uspelo, vseeno pa so nekateri mnenja, da so šli predaleč. Sploh zaradi tega, ker Odegaard, ki spada med najboljše veziste v španski ligi v tej sezoni, sploh ni nogometaš kluba Real Sociedad, ampak so ga v San Sebastian samo posodili iz Real Madrida, in sicer do junija 2021, a glede na to, kako gre 21-letniku v zadnjem času, v Španiji že nekaj časa krožijo govorice o tem, da se bo na Santiago Bernabeu vrnil že prej …

Takole so si pri Real Sociedadu privoščili svoje navijače (in še pol Evrope):

Mariborska praznična čestitka, ki je nasmejala. Ali pa tudi ne.

Nogometni prvaki iz Maribora so v prazničnih dneh v svet poslali praznično videočestitko, v kateri nastopajo nekateri varovanci Darka Milaniča. Med drugim tudi donedavna nogometaša Olimpije Rok Kronaveter in Nemanja Mitrović. Verjetno ni naključje, da v videu nastopata skupaj, prav tako pa zagotovo ni naključen izbor besed, s katerim sta se v njem predstavila.

"Si si kdaj mislil, da bova kdaj skupaj za božič in novo leto v Ljudskem vrtu?" je Kronavetra vprašal Mitrović, ki je bil nekoč kapetan Olimpije. "Za sebe sem si mislil. Za tebe pa zagotovo ne," je izkušenemu branilcu, ki je letos poleti pošteno razjezil navijače Olimpije, odgovoril Kronaveter.

Tole je čestitka NK Maribor:

Ne spreglejte