Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Plestenjak

Petek,
8. 11. 2013,
12.30

Osveženo pred

1 leto, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

slovenska nogometna reprezentanca Srečko Katanec Kanada vstopnice

Petek, 8. 11. 2013, 12.30

1 leto, 7 mesecev

Vstopnice že na voljo, Katančev seznam še ne

Rok Plestenjak

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Slovenska nogometna reprezentanca se bo od leta 2013 poslovila v torek, 19. novembra, ko v Celje prihaja Kanada. Vstopnice so že na voljo. Selektor Srečko Katanec bo predstavil seznam prihodnji teden.

Leto 2013, ki je slovenski izbrani vrsti prineslo spremembo na selektorskem mestu, se počasi izteka. Srečko Katanec ga je začel s porazom v zasneženih Stožicah (0:3), ko je izkusil moč razigrane Bosne in Hercegovine. Za zdaj edine reprezentance z območja nekdanje Jugoslavije, ki si je v kvalifikacijah zagotovila nastop na svetovnem prvenstvu v Braziliji. Slovenija je v skupini za drugouvrščeno Islandijo zaostala za dve točki, od ciklusa in navijačev pa se poslovila s pogumno igro v Bernu ter spoznanjem, da lahko ob ponovitvi takšnih predstav v prihodnji kvalifikacijski ciklus, v katerem se bo odločalo o potnikih za evropsko prvenstvo leta 2016 (v Franciji bo kar 24 finalistov), vstopi na veliko manj stresen način, kot je v zadnjega.

Če je Katančeva četa leto 2013 začela s porazom, pa bo 19. novembra skušala narediti vse, da ga konča z zmago. Znova na prijateljski tekmi pred domačim občinstvom, le da bo tokrat prizorišče celjska Arena. Prvič po šestih letih in koncem kvalifikacij za EP 2008. Če bo selektor seznam kandidatov za srečanje z najboljšimi nogometaši iz dežele javorjevega lista, to bo sploh prva tekma med Slovenijo in Kanado, predstavil šele prihodnji teden (za zdaj je jasno, da na njem ne bo japonskega dvojca, ki ga sestavljata Milivoje Novaković in Zlatan Ljubijankić), pa si lahko navdušenci na običajnih prodajnih mestih že zagotovijo vstopnico. Nogometna zveza Slovenije (NZS) sporoča, da bo razpon cen vstopnic za dvoboj, na katerem bo članska reprezentanca pomahala v slovo letu 2013, od pet do 15 evrov.

NZS bo v sodelovanju z rokometnim klubom Celje Pivovarna Laško poskrbela za ugodnost za tiste, ki bi si radi ogledali tekmo nogometne reprezentance s Kanado in rokometno tekmo med Celjem PL in madžarskim Veszpremom v ligi prvakov. Rokometna tekma bo v dvorani Zlatorog na sporedu 17. novembra ob 20. uri, nogometna pa dva dni pozneje. Obe tekmi si bodo lahko gledalci ogledali z nakupom paketa za 15 evrov.

Ne spreglejte