Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Ponedeljek,
15. 12. 2014,
20.35

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

socialna omrežja Alexis Sanchez Francesco Totti Gareth Bale

Ponedeljek, 15. 12. 2014, 20.35

6 let, 7 mesecev

Usodno za zvezo: zvezdnik Arsenala hiter kot blisk na igrišču, a tudi v postelji (video)

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Za nami je nov zanimiv nogometni teden. Vas zanima, s čim je razburkal vso nogometno javnost Franceso Totti? Na naslovnicah se je znašel tudi Alexis Sanchez. Je Usain Bolt dobil naslednika?

Kandidat za zlato žogo ne more iz svoje kože

Manuel Neuer, vratar Bayern in nemške reprezentance, ki kandidira tudi za zlato žogo, je znan po tem, da mu je na golovi črti dolgčas, zato pogosto zapusti svoja vrata in v slogu branilcev posreduje pred napadalci. Eno od takih je prikazal tudi na tekmi proti Augsburgu, ko je žogo izbijal skoraj na sredini igrišča. Tudi tokrat uspešno.

Je Totti rasist?

Kapetan Rome Francesco Totti je s svojo potezo razburkal nogometni svet, potem ko je na grd in povsem neprimeren način zavrnil kapetanski trak soigralca Seydoua Keitaja. Nihče ne ve, zakaj se je legendarni Italijan tako odzval, številni so celo mnenja, da je morebiti rasist. "Moja poteza, da Tottiju ponudim kapetanski trak, saj je naš uradni kapetan, je nekaj povsem razumljivega in normalnega. Totti ga ni hotel, a ne iščite težav, kjer jih ni," je na Twitterju zapisal Keita.

Zvezdnika Arsenala zapustila, ker je bil slab v postelji?

Čilski mediji so zakrili vest, da sta zvezdnik Alexis Sanchez in Laia Grassi končala zvezo. To dokazuje tudi to, da je prelestno dekle na Instragramu izbrisalo vse njune skupne fotografije, razlog za razhod pa naj bi bilo njuno skupno življenje med rjuhami. Sanchez na nogometnih igriščih blesti in navdušuje s svojo hitrostjo, ta pa mu je v postelji naredila medvedjo uslugo. "Tri minutke in že spi," je čilski La Cuarti potožilo razočarano dekle.

Priznal, da je bil prepovedani položaj, in zahteval asistenco

Jasno kot beli dan je, da je Manchester United drugi zadetek na derbiju proti Liverpoolu zadel iz prepovedanega položaja. Robin van Persie se je z glavo dotaknil žoge, Juan Mata, strelec zadetka, pa je bil takrat za Liverpoolovo obrambo. Po tekmi je nasmejani Nizozemec to tudi priznal in za nameček zahteval še asistenco (1:25).

Kot bi žogo izstrelil s topom

Posojeni nogometaš Manchester Cityja Albert Rusnak je zadel izjemen zadetek proti ekipi Go Ahead Eagles. Vratar je bil povsem brez moči.

Na Garetha Bala bi bil ponosen tudi Usain Bolt

Valižanski hitronogi nogometaš Gareth Bale je na tekmi med Realom in Almerio v enem izmed protinapadov pokazal svojo izjemno hitrost. Šestdeset metrov je pretekel v zgolj šestih sekundah, na koncu je manjkal le zadetek. Na Realovega zvezdnika bi bil ponosen tudi najhitrejši zemljan Usain Bolt.

Se poredni Pepe spreminja v jagnje?

Portugalski branilec Pepe slovi kot eden od najbolj grobih in najbolj nešportnih igralcev na svetu. V tej sezoni pa se kaže v drugačni luči. Pepe v španskem prvenstvu sploh še ni prejel rumenega kartona, naredil pa je le pet prekrškov.

Bastian Schweinstieger se je pošalil z Rafinho

Bayernovega Bastiana Schweinstiegerja so na prvenstveni tekmi proti Augsbrugu zamenjali v 72. minuti, ko so Bavarci že vodili z 4:0, ob tem pa se je imel čas še malce pošaliti z branilcem Rafinho. Ti, ti Schweini!

Ronalda varovali varnostniki

Nogometnega superzvezdnika Cristiana Ronalda po vsaki tekmi obletavajo oboževalci. Portugalec ima očitno vsega dovolj, zato si je omislil varnostnika, ki je po tekmi proti Almerii odganjal nepovabljene goste.

Ne spreglejte