Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
12. 8. 2015,
14.35

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

adidas Lionel Messi Lionel Messi kopačke nogomet advertorial

Sreda, 12. 8. 2015, 14.35

2 meseca, 2 tedna

Ultimativno orožje za zmago: po Messijevih merah narejene kopačke

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Kako je uspelo Messiju, da je na nedavni tekmi v Tbilisiju presegel samega sebe in Kataloncem priigral že peti evropski superpokal?

Leo Messi je na nedavni tekmi evropskega superpokala v gruzijskem Tbilisiju presegel samega sebe. Z dvema mojstrskima goloma je dosegel preobrat in vodstvo z 2:1 pred Sevillo, proti koncu pa je poskrbel za strel, ki ga je odbil andaluzijski vratar in ga prestregel Messijev soigralec ter zabil žebljiček za novo lovoriko Kataloncev.

Igralec, ki je v letih 2009, 2010, 2011 in 2012 dobil Fifino zlato žogo za najboljšega nogometaša na svetu, spada tudi med najhitrejše tekače med nogometaši, je prodoren, njegov tek z žogo pa je estetski. Ravnotežje, ki ga ohranja kljub visoki hitrosti teka, je skoraj neverjetno.

"Messi je moj Maradona," je Maradona kot glavni trener argentinske reprezentance dejal leta 2010.

Pika na i – inovativno izdelane kopačke

Neverjetna gola, ki ju je dosegel za evropski superpokal proti Sevilli, sta samo dokaz več za to, kako smrtonosni so udarci alfa strelca Barcelone.

S pravo športno obutvijo Messi postane stroj za gole, ki mu ni para. Seveda brez njegovega talenta in predanosti ne gre. A piko na i je pristavil adidas.

Mojstrska zadetka je namreč Messi dosegel v edinstvenem paru kopačk. Oblikovalci pri adidasu so oblikovali posebne kopačke prav zanj. Prilagojene so njegovemu načinu igre ter talentu, ki ga slavijo milijoni in ga želijo posnemati.

adidas je v želji skupaj z Argentincem ustvaril kopačke adidas MESSI 15, ki predstavljajo popolno orožje za spopad na zelenici. Pri njihovi izdelavi so uporabili številne inovacije. Na zgornjem delu se razteza poseben material messiTOUCH za nepremagljiv prijem, stabilnost in udobje.

Ogrodje kopačke messiFRAME pa se popolnoma prilega njegovemu stopalu ter poskrbi za popolno stabilnost in oporo.

Kot lepilo za žogo

Edinstveno oblikovan podplat, ki je opremljen z novimi, okroglimi čepki, pa bo enemu izmed najboljših nogometašev na svetu omogočil še bolj eksplozivno gibanje. Kopačke odlikuje kovinsko modra barva, ki takoj pritegne poglede gledalcev in nasprotnikov. To je čevelj igralca, ki je za vedno spremenil moderni nogomet.

Glavna prednost kopačk adidas MESSI 15 je nično vpijanje vode. Voda v čevlju onemogoča dober oprijem. Kopačke, ki ne vpijajo vode, pa na nogi delujejo kot lepilo za žogo.

Kopačke adidas MESSI 15 so izdelane za zmago in igralcu omogočajo strahovito preigravanje žoge pri veliki hitrosti. Z njimi je Barceloni priigral peto evropsko lovoriko, pred njim pa sta še celotna sezona prve španske lige ter liga prvakov. Izziv za soigralce in poezija za gledalce.

Ne spreglejte