Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Plestenjak

Petek,
10. 2. 2012,
9.53

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Nejc Mevlja

Petek, 10. 2. 2012, 9.53

8 let

Udarec za Gorico, Mevlja že zaključil sezono

Rok Plestenjak

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Mladi reprezentant Nejc Mevlja bo v kratkem primoran opraviti operacijo kolena. Zaradi dolgotrajnega zdravljenja je ta sezona za branilca Novogoričanov že zaključena.

Novogoričani, ki so v jesenskem delu tekmovalne sezone 2011/12 osvojili visoko drugo mesto in se na zimski počitek odpravili kot jesenski podprvaki, že dalj časa ne morejo računati na Nejca Mevljo. Mladi reprezentant je v nedavni prometni nesreči utrpel hudo poškodbo kolenskih vezi, podroben pregled v ankaranski Ortopedski bolnišnici Valdoltra pa je razkril, da bo moral opraviti zahtevno operacijo. ''Kot da bi se mi podrl svet,'' je po neprijetni novici, ki je spravila v slabo voljo nogometno Novo Gorico, za klubsko stran strnil občutke Nejc Mevlja. Enaindvajsetletni nogometaš, ki prihaja iz kraja Lokev pri Divači, verjame, da bodo soigralci tudi brez njegove pomoči zadržali visoko mesto na razpredelnici, na zelenice pa se želi vrniti čimprej: ''Na žalost je življenje tako, da pridejo tudi težke preizkušnje. Čez približno tri tedne me čaka operacija in potem približno polletno okrevanje. Seveda bo odvisno, kako bo rehabilitacija potekala. Kljub velikemu šoku sem odločen, da se z delom vrnem na igrišča.'' V jesenskem delu je zbral 18 nastopov (vedno v začetni enajsterici), v statistiko pa se je vpisal z zadetkom, pa tudi dvema rumenima in rdečima kartonoma. Spomladi ga bo pogrešal tudi selektor mlade izbrane vrste Tomaž Kavčič, saj ga po tako zahtevni operaciji čaka vsaj šestmesečno okrevanje. Pri Novogoričanih se dokazuje tudi brat dvojček Miha.

Izbranci Mirana Srebrniča nadaljujejo s pripravami na spomladanski del prvenstva. Konec tedna bodo odpotovali v Istro, kjer se bodo v nedeljo v Rovinju se pomerili s Čelikom iz Zenice (BiH), dva dni kasneje pa se bodo udarili s srbskim Hajdukom iz Kule.

Ne spreglejte