Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
4. 1. 2016,
13.56

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

James Rodriguez Frank Lampard Kevin Kampl Luis Suarez Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Goran Dragić Goran Dragić Josip Iličić

Ponedeljek, 4. 1. 2016, 13.56

6 let, 6 mesecev

Rusinja, ki naj bi jo osvajal Cristiano Ronaldo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Za nami je zadnji teden v letu 2015, pred vami pa prvi Sportalov izbor z družbenih omrežij v letošnjem letu. Kaj smo vam pripravili?

Kako je Frank Lampard mojstrsko ujel kepico sladoleda

Dolgoletni zvezdnik Chelseaja, ki si zdaj kruh služi v ZDA pri New York Cityju, Frank Lampard, je v teh dneh obiskal sladoledarja in si privoščil kepico sladoleda. Ujel jo je kar po tem, ko je letela po zraku, in dokazal, da ni spreten samo z nogometno žogo, ampak tudi s sladoledom.

Zvezdnika Reala so lovili policisti, potem ko je divjal z avtomobilom

Kolumbijski zvezdnik Reala James Rodriguez se je znašel pod drobnogledom policije in prav lahko se zgodi, da bo izgubil vozniško dovoljenje. Na novega leta dan je namreč divjal po cesti in vozil več kot 200 kilometrov na uro. Več kot enkrat hitreje od dovoljenega. Ob tem so ga lovili policisti, ki so vse posneli s kamerami, Kolumbijec pa se je izgovarjal, da policijskih znakov ni slišal zaradi glasne glasbe, ki jo je poslušal, hitel pa naj bi zato, ker je zamujal na trening.

Kevin Kampl na tekmi Gorana Dragića

Slovenski nogometni zvezdnik Kevin Kampl zimski premor, v Nemčiji bodo nogometaši z ligo nadaljevali šele konec januarja, preživlja v ZDA. Odločil se je za Florido in Miami, kjer uživa. Ne preseneča, da se je vezist Bayerja Leverkusna odločil, da si bo ogledal tudi eno izmed tekem tamkajšnjega košarkarskega moštva Miami Heat, katerega člana sta tudi Slovenca Goran Dragić in Beno Udrih. Zanimivo pa je, da si je tekmo ogledal v dresu Miamija, a ne od katerega izmed slovenskih košarkarjev, pač pa Chrisa Andersena. Morda zato, ker je priljubljeni Birdman, podobno kot Kampl, ljubitelj nenavadnih pričesk.

Good time 🙏👍💪!!! #goheat#kk44

A photo posted by Kevin Kampl (@kevinkampl) on

Ganljivo slovo Luisa Suareza od fizioterapevta

Nekdanji fizioterapevt urugvajske nogometne reprezentance Walter Ferreira je bil med nogometaši zelo priljubljen. Zdaj, ko je umrl, je dal to vedeti tudi največji zvezdnik Urugvaja sploh. Napadalec Luis Suarez, ki je ob smrti velikega prijatelja postregel z ganljivim zapisom na enem izmed svojih uradnih družbenih omrežij. "Danes smo izgubili več kot le prijatelja. Bil je borec, ki se je iz dneva v dan boril ne samo zase, ampak tudi za vse druge. Nikoli ne bom pozabil, kaj si naredil zame. Naučil si me marsičesa o življenju, dal si mi marsikateri nasvet, ki ga upoštevam danes. Hvala ti tudi zato, ker sem zaradi tebe lahko igral na svetovnem prvenstvu. Hvala za vse, kar si dal nogometu, in za to, kako dober človek si bil. Nikoli te ne bom pozabil. Iskreno sožalje družini. Počivaj v miru, Walter," je napisal zvezdnik Barcelone.

Bruhal je kar na igrišču

Član angleškega drugoligaša Brightona James Wilson je na prvi dan novega leta že bil dejaven in s soigralci igral prvenstveno tekmo proti Wolverhamptonu. Morda je bila kriva neprespana noč, morda ne, a dejstvo je, da je bilo Wilsonu med tekmo slabo. Celo tako zelo, da je med njo kar bruhal.

Rusinja, ki naj bi jo osvajal Cristiano Ronaldo

Ruska lepotica Alena Aleksandrova naj bi se v zadnjih dneh dopisovala z zvezdnikom madridskega Reala Cristianom Ronaldom. Portugalcu naj bi poslala kar nekaj svojih vročih fotografij, njuno vroče dopisovanje pa je končalo v javnosti. Poglejte si, s kakšnimi fotografijami naj bi enega najboljših športnikov na svetu prepričala lepa Rusinja.

Vratar Reala se je podpisal na dres gorečega navijača Barcelone

Po tekmi Reala je vratar Madridčanov Keylor Navas rade volje podpisal dres enemu izmed nogometnih navijačev, a se verjetno ni zavedal, da gre za velikega navijača nasprotnega madridskega kluba, Barcelone.

Srce za navijače Fiorentine

Nogometaše Fiorentine je na prvem treningu v letošnjem letu s tribun pozdravilo nekaj tisoč navijačev. Josip Iličić in soigralci so se za veliko podporo, ki jo čutijo, zahvalili in se na sredino igrišča postavili v obliki srca.

Kako je Lionel Messi osmešil Luisa Suareza

Na enem izmed treningov Barcelone v prejšnjem tednu je največji zvezdnik Kataloncev Lionel Messi poskrbel za potezo, s katero je dodobra osmešil svojega soigralca v napadu, Luisa Suareza. Poglejte, kako si je argentinski zvezdnik privoščil urugvajskega napadalca.

Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimović in zvezdniki kot Minions

Risani film Minions že nekaj časa navdušuje po svetu, priljubljen je predvsem pri mlajšem občinstvu. Zdaj se je na spletu pojavila fotomontaža zvezdnikov svetovnega nogometa v preobleki junakov iz omenjene risanke.

Ne spreglejte