Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Petek,
15. 6. 2018,
9.49

Osveženo pred

5 let, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,11

Natisni članek

FIFA SP 2018 Robbie Williams Ocvirki z družabnih omrežij na SP 2018

Petek, 15. 6. 2018, 9.49

5 let, 10 mesecev

Ocvirki z družabnih omrežij na SP 2018 (1. dan)

Robbie Williams z neprimerno gesto šokiral več kot milijardo gledalcev

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,11

Našo zdaj že dodobra utrjeno ponedeljkovo rubriko Izbor z družabnih omrežij v obdobju svetovnega nogometnega prvenstva ugašamo, kar pa ne pomeni, da med nogometnim spektaklom v Rusiji obnogometnega dogajanja ne bomo spremljali. V novi, začasni rubriki Ocvirki z družabnih omrežij na SP 2018 vam ga bomo, sicer v nekoliko krajši obliki, servirali vsak dan. Pred vami so dogodki, ki smo jih na spletu ob ruskem nogometnem dogajanju opazili prvi dan.

banner SP 2018 lezeca
Sportal Vse, kar ponuja letošnje svetovno prvenstvo v Rusiji

Niso navdušili samo ruski nogometaši, ampak tudi ona

Ruski nogometaši so pred očmi svojega predsednika Vladimirja Putina, številnih pomembnežev in 80 tisoč navijačev na štadionu Lužniki na četrtkovi otvoritveni tekmi 21. svetovnega nogometnega prvenstva navdušili in s 5:0 premagali Savdsko Arabijo.

Niso pa za navdušenje poskrbeli samo Aleksandr Golovin, Denis Čerišev in soigralci, ampak tudi neka lepa ruska navijačica, ki je za njih na tribunah stiskala pesti. Blondinko so fotografi hitro opazili, jo ujeli v svoj objektiv in njene fotografije so zakrožile po spletu. Oglejte si, zakaj.

Fotogalerija
1 / 5

Robbie Williams z neprimerno gesto šokiral več kot milijardo gledalcev

Na odprtju letošnjega svetovnega nogometnega prvenstva je pred tekmo med Rusijo in Savdsko Arabijo v Moskvi nastopil tudi britanski pop zvezdnik Robbie Williams in med prepevanjem poskrbel za potezo, s katero je šokiral več kot milijardo gledalcev, ki so si ogledali slovesnost. Kameri je namreč pokazal sredinca.

Kaj je želel ta 44-letni glasbenik s tem želel sporočiti, (še) ni znano. Morda je bila ta neprimerna gesta namenjena vsem, ki so ga kritizirali, da se je s tem, ko je nastopil na odprtju, prodal ruskemu predsedniku Vladimirju Putinu. Ker pa Willams podpira gibanje LGBT, ki si prizadeva za enakovredne pravice lezbijk, gejev, biseksualnih in transspolnih oseb v družbi, bi lahko njegovo potezo razumeli tudi kot neposredno kritiko ruski državi, kjer ima omenjena skupina ljudi omejene pravice. 

Svet se norčuje iz branilcev Savdske Arabije

Rusija je na prvi tekmi svetovnega prvenstva razbila Savdsko Arabijo, pri kateri so razočarali predvsem branilci, ki so dovolili, da so si jih ruski napadalci privoščili in jih premagali s 5:0. Nič čudnega, da je že med tekmo, še bolj pa takoj, po njej zakrožilo veliko takšnih in drugačnih domislic, vse pa so se norčevale iz branilcev Savdske Arabije …

Neymar v Rusiji že navdušuje

Brazilija, ki je eden izmed favoritov za naslov na letošnjem svetovnem prvenstvu, bo v Rusiji prvič na delu v nedeljo, ko se bo v prvem krogu skupine E udarila s Švico. Njen glavni zvezdnik je seveda Neymar, svet v Rusiji prav on njega pričakuje veliko.

Na zadnjih pripravljalnih tekmah je zvezdnik PSG dokazal, da je poškodba preteklost in zabil dva gola, očitno pa se je hitro privadil tudi na rusko podnebje. Poglejte, kaj mu je uspelo na četrtkovem treningu Brazilije, ki je že prišla na prizorišče tekmovanja.

Duh najboljše pričeske v zgodovini SP je še živ

Tudi na letošnjem svetovnem prvenstvu nastopajo Kolumbijci. Danes sta pri njih glavni imeni James Rodriguez in Radamel Falcao, a ob omembi kolumbijskega nogometa se tudi danes marsikdo še vedno spomni na Carlosa Valderramo. Legendarnega vezista z bujno pričesko, po mnenju nekaterih celo najboljšo v zgodovini svetovnih prvenstev.

Da je tako, pa priča tudi tale kolona kolumbijskih navijačev, ki so prišli v Rusijo, da bi spodbujali svoje nogometne zvezdnike. S prvenstvom Kolumbijci sicer začenjajo šele v torek, ko jih čaka prva tekma skupine H, v kateri se bodo pomerili z Japonci.

Ne spreglejte