Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
16. 9. 2024,
7.02

Osveženo pred

14 ur, 10 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,08

Natisni članek

Natisni članek

nogometna tržnica

Ponedeljek, 16. 9. 2024, 7.02

14 ur, 10 minut

Nogometna tržnica, 16. september

Adrien Rabiot bo igral za Olympique iz Marseilla

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,08
Adrien Rabiot | Francoski nogometni reprezentant Adrien Rabiot bo po novem igral za Olympique iz Marseilla. | Foto Guliverimage

Francoski nogometni reprezentant Adrien Rabiot bo po novem igral za Olympique iz Marseilla.

Foto: Guliverimage

Francoski nogometni reprezentant Adrien Rabiot, ki je brez kluba od začetka sezone, se bo pridružil domačemu Olympiqueu iz Marseilla. Kot so potrdili pri marsejskem klubu, so z 29-letnim igralcem dosegli dogovor, pogodbo pa bo podpisal po opravljenem zdravniškem pregledu.

"Olympique de Marseille sporoča, da je dosegel dogovor z Adrienom Rabiotom o prihodu francoskega vezista v klub. Igralec bo podpisal za OM po opravljenem zdravniškem pregledu," so v nedeljo zvečer zapisali na spletni strani francoskega prvoligaša.

S to kratko izjavo je Olympique Marseille sporočil, da je, če med zdravniškimi pregledi ne bo težav, podpisal pogodbo z nogometašem, ki je junija zapustil italijanski Juventus (2019 - 2024) in še ni našel ekipe. Lokalni mediji poročajo, da bo Rabiot s provansalskim klubom podpisal dveletno pogodbo.

Tiskovna predstavnica kluba je pojasnila, da "igralca v ponedeljek pričakujejo v Provansi", zdravniški pregled naj bi potekal danes in v torek.

"Vojvoda", kot je vzdevek Rabiota v domovini, se vrača v domačo ligue 1, kjer je zrasel v mladinski ekipi, preden se je pridružil prvi ekipi PSG, s katero je osvojil šest naslovov prvaka.

Rabiot je zbral 48 nastopov za francosko reprezentanco, s katero je na mundialu leta 2022 izgubil šele v finalu proti Argentini.

Preberite še:

Sven Šoštarič Karić
Sportal Sven Šoštarič Karič iz Maribora v Rusijo
Denis Popović
Sportal Popović v Kopru, Depay se seli v Brazilijo
Mura
Sportal Drobne predstavil štab, ekipa dobila še brazilsko okrepitev

 

 

Ne spreglejte