Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Četrtek,
1. 6. 2017,
16.49

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,65

3

Natisni članek

Slaviša Stojanović Milan Mandarić Nk Olimpija Igor Biščan

Četrtek, 1. 6. 2017, 16.49

6 let, 6 mesecev

Igor Biščan ali kdo drug?

Pri Olimpiji še kar ne vedo, kdo bo trener

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,65

3

Milan Mandarić | Foto Vid Ponikvar

Foto: Vid Ponikvar

V petek bodo na novinarski konferenci, ki so jo sklicali za 17. uro, pri nogometni Olimpiji predstavili ime novega trenerja. Po naših informacijah za zdaj še ne vedo, kdo bo nasledil Safeta Hadžića.

Čeprav so se v javnosti pojavile informacije, da bo Igor Biščan novi trener Olimpije, o tem smo pisali tudi na Sportalu, po naših novih, precej zanesljivih informacijah njegov prihod še ni dokončen.

Igor Biščan je prvi kandidat, a še koleba

Nekdanji nogometaš Liverpoola, ki je letos hrvaškega drugoligaša Rudeša prvič v zgodovini kluba popeljal v prvo ligo, je sicer glavni kandidat predsednika Olimpije Milana Mandarića in njegovih sodelavcev, a zato, ker ima na mizi še dve zanimivi ponudbi, še koleba, ali bi prišel v Olimpijo.

Dilemo bo moral razrešiti hitro. Že v petek popoldne naj bi namreč pri Olimpiji javnosti predstavili ime novega trenerja. Če to ne bo Biščan, naj bi Safeta Hadžića na klopi Olimpije nasledil eden izmed preostalih dveh kandidatov.

Glavni kandidat Igor Biščan se še ni odločil, ali bi podpisal Olimpijino pogodbo. | Foto: nk-rudes.hr Glavni kandidat Igor Biščan se še ni odločil, ali bi podpisal Olimpijino pogodbo. Foto: nk-rudes.hr

Kandidata še tujec in Slovenec, Slaviša Stojanović?

Kdo sta, ne vemo. Eden prihaja iz tujine (omenja se nekdanji trener Zavrča in Kopra, Srb Slavko Matić), drugi je Slovenec. Najverjetneje nekdanji selektor Slovenije Slaviša Stojanović, ki je naslove prvaka osvajal na klopeh Domžal in beograjske Crvene zvezde. Stojanovića so s prihodom v Stožice v zadnjih letih povezovali že večkrat.

Slavišo Stojanovića so s prihodom v Stožice v zadnjih letih povezovali že večkrat.  | Foto: Slavišo Stojanovića so s prihodom v Stožice v zadnjih letih povezovali že večkrat.

Morda je zdaj napočil čas, da trener, ki je trenutno brezposeln, naposled pride.

Odgovore na vsa vprašanja bomo skoraj zagotovo dobili že v petek.

Olimpija je sezono končala v sredo s porazom v finalu pokala proti Domžalam v Kopru. V prvenstvu, v katerem je neuspešno branila naslov, je pristala na tretjem mestu.

Ne spreglejte