Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Nedelja,
4. 1. 2015,
20.33

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Neymar Fernando Torres

Nedelja, 4. 1. 2015, 20.33

6 let, 6 mesecev

Posteljo katerega zvezdnika greje 26-letna pravnica?

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Kaj nam prinaša nesrečni 13. in letošnji prvi izbor s socialnih omrežij? Čeprav so nogometne zelenice med prazniki marsikje samevale, zanimivih dogodkov ni manjkalo. Katere smo izbrali?

Gol, ki ga na tekmi zagotovo ne boste videli

Na zadnjem treningu Valencie pred derbijem španskega prvenstva proti Realu je napadalec Valencie Alvaro Negredo poskrbel za gol, ki ga ne vidimo vsak dan. No, na tekmi prav gotovo ne.

Kako je kapetan Chelseaja prestrašil navijača?

Chelsea je v zadnjem krogu angleškega prvenstva gostoval na White Hart Lanu pri Tottenhamu in doživel boleč poraz, izgubil je s 3:5. Na tej tekmi je kapetan Chelseaja John Terry po eni izmed akcij prišel po žogo tik ob tribune, na katerih so bili navijači Tottenhama. Ti so bili očitno zelo žaljivi in na račun izkušenega branilca navrgli kar nekaj krepkih. Terry je za hip izgubil živce in prestrašil navijača. Kako mu je to uspelo?

Justin Bieber oblekel dres in razjezil navijače angleškega kluba

Kanadski pop zvezdnik Justin Bieber je igral nogomet, medtem ko je nosil dres angleškega Evertona iz Liverpoola. Dejstvo, da je zvezdnik, ki v zadnjih letih dviguje prah s številnimi incidenti, nosil dres njihovega ljubljenega kluba, marsikateremu navijaču Evertona ni všeč.

Posteljo katerega zvezdnika greje 26-letna pravnica?

Španski El Mundo Deportivo je razkril novico, da ima zvezdnik Barcelone Neymar novo dekle. Posteljo brazilskega napadalca naj bi grela 26-letna pravnica Elisabeth Martinez, sicer velika navijačica katalonskega nogometnega velikana, ki jo pogosto videvajo na tribunah Nou Campa.

Prišel je v slogu, kar s helikopterjem

Nekdanji dolgoletni uspešni trener Manchester Uniteda Alex Ferguson je še vedno pogosto gost tekem njegovega ljubega kluba. Nič drugače ni bilo niti na nedeljski tekmi pokala FA, ko je Manchester gostoval v Yeovilu pri tamkajšnjem Yeovil Townu in zmagal z 2:0. Ferguson je na tekmo prišel kar s helikopterjem.

Poglejte, kaj je uspelo Lionelu Messiju

Za mnoge najboljši nogometaš na svetu zadnjega desetletja Lionel Messi je bil gost ene izmed japonskih televizij. Ta je pred Argentinca postavila nekatere izzive. Kaj mu je uspelo?

V ZDA pogrešajo angleškega zvezdnika, ste ga videli?

Lani je Frank Lampard po dolgih letih zapustil Chelsea in naznanil, da bo po novem igral nogomet v ZDA. Ker se tam sezona še ni začela, je sklenil začasno sodelovanje z Manchester Cityjem in s tem razjezil marsikaterega navijača. Pri angleških prvakih pa se je znašel presenetljivo dobro in zdaj sporočil, da bo v Manchestru ostal kar do konca sezone, kar je zelo razjezilo navijače New York Cityja, s katerim se je dogovoril za sodelovanje. Celo tako zelo, da so nekateri na socialnih omrežjih začeli objavljati fotomontaže Lampardu v posmeh.

Fantiča sta bila šokirana, ko sta zagledala svojega vzornika

Pri Real Madridu so prišli na zanimivo idejo. Dva fanta, vratarja nogometne šole evropskega prvaka, so povabili na razgovor v klubske prostore. Pri razgovoru pa se jima je nenadejano priključil Iker Casillas, dolgoletni prvi vratar Reala, ki se lahko pohvali s številnimi lovorikami in je legenda kluba. In kar je najbolj zanimivo, sedel je na njuni strani mize. Seveda sta bila dečka vsa iz sebe.

Soigralca Jana Oblaka so sprejeli kot kralja

Pri sobotni zmagi Atletica nad Levantejem v španskem prvenstvu Fernando Torres še ni smel nastopiti, so ga pa zato navijači v Madridu, kamor se je vrnil po več kot sedmih letih, pričakali v velikem številu. Zbralo se jih je več kot 40 tisoč. Oglejte si, kako so navijači Atletica, katerega član je tudi slovenski reprezentant Jan Oblak, sprejeli svojega velikega junaka izpred skorajda desetletja.

Kot nogometaši so amaterji, pri koledarju so se izkazali

Pri italijanskem nogometnem nižjeligašu Querciaioli so izdali koledar za leto 2015, ki je požel ogromno zanimanja. Zakaj, si lahko ogledate na spodnjem videoposnetku.

Ne spreglejte