Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
16. 1. 2008,
16.52

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

Sreda, 16. 1. 2008, 16.52

8 let, 5 mesecev

Pavlovič: Ustno dogovorjen z novim klubom

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Nogometaš Zoran Pavlovič je po odločitvi arbitražnega sodišča postal prosti igralec brez odškodnine.

Zdaj že nekdanji igralec Interblocka naj bi kariero nadaljeval v Sloveniji, kjer je že sklenil ustni dogovor s svojim novim klubom. Zgodba o nekdanjem slovenskem reprezentantu, ki je častni dres oblekel enaindvajsetkrat, je tako po dolgem čakanju vendarle dobila epilog.

"Arbitraža je rešila, da sem odslej prosti igralec, brez odškodnine. Pokazalo se je, kdo je dejansko imel prav v tej zadevi. Z odločitvijo arbitraže sem zadovoljen in kot prost igralec si lahko poiščem nov klub. Tri mesece je sicer šlo v prazno, a tako pač je … Žal ta proces tako dolgo traja in upam, da se bo v prihodnje to spremenilo. Upam pa, da tega ne bo doživel več noben igralec … Sicer ne vem, zakaj ta postopek traja tako dolgo, saj je arbitraža tako dolgo zasedala že na drugi stopnji. Baje bi se naj sestali že pred 1. novembrom … Torej sem čakal nekje šest tednov, da dobim izpis iz Združenja prvoligašev, kar po mojem mnenju ni normalno," je razsodbo Združenja prvoligašev za Sportal pokomentiral Zoran Pavlovič, ki, razumljivo, ni skrival zadovoljstva nad odločitvijo.

Kar sem imel z Interblockom, sem zaključil

Kot je že znano, je do spora med edinim klubom iz slovenske prestolnice in 31-letnim nogometašem prišlo zaradi izjav slednjega v enem izmed športnih časnikov. Zaradi domnevnega nešportnega vedenja je tako klub zdaj že nekdanjega vezista "kockarjev" kaznoval z odvzemom enomesečne plače, nakar je s strani igralca sledila prekinitev pogodbe na škodo kluba. Omenjena zgodba pa je pred časom, kot že rečeno, dobila srečen konec za nogometaša, ki je pred prestopom v Interblock svoje znanje prodajal v lendavski Nafti.

In kaj strelec enega zadetka v "rdečo-belem" dresu meni o lastniku edinega ljubljanskega prvoligaša, Jožetu "Jocu" Pečečniku? "Tega ne bi komentiral. Kar sem imel z Interblockom, sem zaključil. Glede tega je zgodba končana in o tem ne bi rad govoril."

Bržkone pa se poraja vprašanje, ali si je "Zoki" že poiskal novega delodajalca. "Z dotičnim klubom sem že zmenjen, medtem ko mi je nekaj prestopov v tujini že padlo v vodo, saj zaradi dolgega čakanja na arbitražo tega ni bilo možno izpeljati. Obstaja torej klub, s katerim sem sklenil ustni dogovor, ime pa naj zaenkrat ostane skrivnost. Lahko rečem zgolj to, da gre za klub v Sloveniji, obstajajo pa tudi kontakti s tujino," je nekoliko skrivnostno pogovor zaključil Zoran, ki je ambiciozno ljubljansko sredino okrepil v zimskem prestopnem roku minulega tekmovalnega obdobja.

Ne spreglejte