Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
11. 9. 2017,
16.30

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,93

Natisni članek

Kylian Mbappe Kylian Mbappe izbor z družabnih omrežij James Rodriguez Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Frank de Boer Zlatan Ibrahimović Goran Pandev Sadio Mane

Ponedeljek, 11. 9. 2017, 16.30

6 let, 7 mesecev

Izbor z družabnih omrežij

Takole je danes videti Brazilec, ki jo je skupil na derbiju

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,93

Kaj se je prejšnji teden dogajalo na in ob nogometnih zelenicah po vsem svetu? Kdo in zakaj so se tokrat znašli v prilubljeni Sportalovi redni ponedeljkovi rubriki?

Pričeska, zaradi katere se Makedoncu smeji ves svet

Goran Pandev je največji zvezdnik makedonskega nogometa. Nekdanji as Lazia, Interja in še nekaterih italijanskih klubov je danes član Genoe. V njenem dresu je nastopil tudi na nedeljski tekmi proti Udineseju v Vidmu (0:1), kjer je igral do 39. minute.

Ko je odhajal na klop, so televizijske kamere ujele trenutek, na katerem je njegova pričeska, ki jo je malce povozil čas, izrisana podoba, ki je 34-letnega zvezdnika postavila v kočljiv položaj.

Fotografija je hitro zaokrožila po svetu, Makedoncu se danes smeji ves svet. Bo pred prihodnjo tekmo poskrbel za nov videz in se postrigel?

 

Joj, to je pa precej neugodno

Pri Montpellieru, francoskem prvaku iz leta 2012, so v novo sezono v prvi francoski ligi krenili z novimi dresi. Kmalu je postalo jasno, da so si na našitku s klubskim grbom privoščili napako. Na njem so zapisali Montpelier namesto Montpellier. Precej neugoden spodrsljaj, ni kaj.

montpellier | Foto:

Imamo zmagovalca dirke, na kateri ni želel zmagati nihče

Frank de Boer je postal prva trenerska žrtev v angleški premier ligi v tej sezoni. Od klopi Crystal Palacea se je moral posloviti že po štirih tekmah. Na klopi tega londonskega kluba je zdržal vsega 85 dni (zanimivo, trener milanskega Interja je bil še sedem dni manj) in zmagal v dirki, na kateri ne želi zmagati nihče. Imel je kar močno konkurenco. Slaven Bilić (West Ham United), Arsene Wenger (Arsenal) ...

Dekle Cristiana Ronalda je že pošteno okroglo

Da je Georgina Rodriguez, izbranka najboljšega nogometaša na svetu Cristiana Ronalda, noseča, že nekaj časa ni več novica. Portugalec, ki ima že sina, letos pa je dobil še dvojčka (vse tri mu je rodila nadomestna mati), bo spet očka. Tole pa je fotografija, na kateri je vidno, da je lepa Rodriguezova že pošteno okrogla.

Je bil v Londonu na delu ostrostrelec?

Arsenal je v soboto v angleški premier ligi s 3:0 premagal Bornemouth, a bolj kot zadetki je po tekmi po spletu zaokrožil videoposnetek, za katerega je poskrbel Francis Coquelin. Francoz je sredi tekme padel kot pokošen, čeprav se ga ni dotaknil nihče od nasprotnikovih nogometašev. Nekateri navijači so se zaradi tega celo zbali, da je bil na delu ostrostrelec.

Takole je videti vratar Man Cityja po brutalnem štartu Senegalca

V soboto je Manchester City v derbiju angleške premier lige razbil Liverpool in ga premagal s 5:0. Toda vratar Cityja Ederson Moraes si te tekme ne bo zapomnil po dobrem, če se je sploh spomni, seveda.

Brazilec jo je v prvem polčasu skupil, potem ko je nanj neprevidno štartal Senegalec v vrstah Liverpoola Sadio Mane, ki si je zaradi tega prekrška prislužil tudi rdeči karton. Senegalec se je Brazilcu, ki je v Anglijo iz lizbonske Benfice prišel pred začetkom sezone, sicer opravičil z dolgim zapisom na Instragramu, zraven pa pripel tudi fotografijo, na kateri lahko vidimo, kako je po sobotni tekmi videti 24-letni Ederson.

Tole je danes Ederson Moraes:

Tole je prekršek Sadia Maneja:

Zlatan Ibrahimović je spet sporočil: Prihajam!

"Povejte Joseju, da prihajam!" je zapisal Zlatan Ibrahimović, švedski zvezdnik, ki se je ob koncu prejšnje sezone huje poškodoval, še preden je podaljšal sodelovanje z Manchester United, katerega najboljši strelec je bil.

Zdaj je že jasno, da bo Šved tudi v tej sezoni zaigral za velikana z Old Trafforda, na katerem v zadnjem letu in pol trenersko palico vihti Jose Mourinho. Vse bolj pa kaže, da je 35-letni švedski napadalec vse bližje trenutku, ko bo spet lahko zaigral. Na družabnih omrežjih vseskozi objavlja videe z napornih treningov, ki jih opravlja v želji, da bo spet tresel nasprotnikove mreže. Zadnji je le eden v nizu.

 

Tell Jose I'm coming

A post shared by IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) on

Kako je šlo na krstu slovitemu Kolumbijcu?

James Rodriguez, ki je eksplodiral v dresu Kolumbije na svetovnem prvenstvu 2014, je pred začetkom te sezone iz madridskega Reala prestopil v Bayern München. V garderobi bavarskega velikana se je dobro znašel, a še preden je postal njen enakopravni član, je moral opraviti krst. V ta namen je prepeval eno izmed latinskih pesmi. Kako se je obnesel?

Takole pa prepeva fant za 180 milijonov evrov

No, takole pa je ob svojem krstu po prestopu iz Monaca v PSG, vrednem kar 180 milijonov evrov, pred svojimi novimi soigralci v Parizu prepeval komaj 18-letni Kylian Mbappe. Poje ne prav dobro, a nič za to. Na igrišču je že takoj ob debiju z golom in podajo dokazal, da bodo imeli Parižani od njega v prihodnosti precejšnje koristi.

Tole je lepotica, ki greje posteljo junaka finala SP 2014

Mario Götze, ki je z zlatim golom v finalu svetovnega prvenstva 2014 proti Argentini Nemčiji prinesel naslov svetovnega prvaka, je imel v zadnjih mesecih skrivnostne zdravstvene težave, zaradi katerih je bila ogrožena tudi njegova nogometna pot. Zdaj je spet zdrav in se je v dresu münchenskega Bayerna vrnil na nogometne zelenice, zato je nasmejan.

Dobre volje pa je verjetno tudi zaradi lepotice, ki mu dela družbo v prostem času. Tole je Ann-Kathrin Brömmel. Lepotica, s katero že nekaj časa prijateljuje 25-letni zvezdnik nemškega nogometa:

 

ojos azules | 📸 @solmazsaberi

A post shared by ANNKATHRIN VIDA BRÖMMEL (@annkathrin_vida) on

 

Salty hair 🦁

A post shared by ANNKATHRIN VIDA BRÖMMEL (@annkathrin_vida) on

 

When I'm too lazy to walk 😂 @gotzemario

A post shared by ANNKATHRIN VIDA BRÖMMEL (@annkathrin_vida) on

 

🐾

A post shared by ANNKATHRIN VIDA BRÖMMEL (@annkathrin_vida) on

 

Ne spreglejte