Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
18. 7. 2022,
13.54

Osveženo pred

1 leto, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,68

Natisni članek

Paulo Dybala nogometna tržnica Bayern München Juventus Matthijs de Ligt

Ponedeljek, 18. 7. 2022, 13.54

1 leto, 9 mesecev

nogometna tržnica, 18. julij

Dybala se seli k tekmecu, Ibrahimović ostaja pri prvakih, Juventus sprejel bogato ponudbo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,68
Paulo Dybala | Paulo Dybala bo postal novi član Rome. | Foto Reuters

Paulo Dybala bo postal novi član Rome.

Foto: Reuters

Na nogometni tržnici je še naprej pestro. Kdo se seli, kdo ostaja, kdo išče klub?

Sportal Olimpija iz Otoka pripeljala novinca, okrepitev za Man United

Dybala se bo preselil k Romi

Argentinski nogometni reprezentant Paulo Dybala se bo iz italijanskega prvoligaša Juventusa preselil k tekmecu iz serie A, Romi. Kot danes poroča več medijev, je 28-letni napadalec, ki je po koncu sezone postal prost igralec, sprejel ponudbo rimskega kluba.

Dybala, ki naj bi podpisal triletno pogodbo in zaslužil do šest milijonov evrov na sezono, je zdaj na poti na Portugalsko, kjer je ekipa pod vodstvom trenerja Joseja Mourinha na pripravah.

Da se bo Dybala po sedmih sezonah poslovil od torinskega kluba, je bilo jasno že po koncu sezone, ko mu je potekla pogodba. Za Juve je v 293 nastopih dosegel 115 golov.

Zlatan Ibrahimović ostaja v Milanu še eno sezono. | Foto: Reuters Zlatan Ibrahimović ostaja v Milanu še eno sezono. Foto: Reuters

Ibrahimović ostaja pri prvakih

Švedski nogometni zvezdnik Zlatan Ibrahimović je po pisanju italijanskih medijev po pričakovanjih podpisal podaljšanje pogodbe z Milanom do 30. junija 2023. Po informacijah Tuttomercatoweb bo 40-letnik prejel od enega do 1,5 milijona evrov plače plus bonuse, vezane na gole. Italijanski prvak naj bi podaljšanje potrdil še danes.

Juventus sprejel bogato ponudbo Bayerna

Italijanski nogometni velikan Juventus iz Torina je sprejel ponudbo nemškega Bayerna za prestop branilca Matthijsa de Ligta na Bavarsko, so v nedeljo zvečer poročali tuji mediji. Nizozemski reprezentant naj bi nemškega prvaka stal 70 milijonov evrov in deset milijonov bonusov, pišejo tudi Sky, Kicker in Bild.

Matthijs De Ligt naj bi predčasno zapustil Juventus in se za pet let preselil k Bayernu. | Foto: Reuters Matthijs De Ligt naj bi predčasno zapustil Juventus in se za pet let preselil k Bayernu. Foto: Reuters

Skoraj 23-letni branilec de Ligt, ki ima sicer pogodbo z Juventusom do 30. junija 2024, naj bi z Bayernom podpisal petletno pogodbo do junija 2027.

Bavarci so to poletje zelo dejavni na trgu prestopov. Pred de Ligtom se je klubu pridružil Senegalec Sadio Mane iz Liverpoola, najboljši napadalec Bayerna Robert Lewandowski pa je prestopil k Barceloni.

Katalonski klub je v soboto potrdil, da se je z Bayernom dogovoril o prestopu Poljaka. Pred tem je takšne informacije posredoval tudi nemški prvak. Poljski nogometaš naj bi podpisal pogodbo po opravljenih zdravniških pregledih.

Robert Lewandowski
Sportal Uradno: Lewandowski okrepil Barcelono!
Gorica Bravo
Sportal Stota zmaga za Srebrniča, Olimpija razžalostila Muro

 

Ne spreglejte