Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Sreda,
11. 11. 2015,
14.50

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

slovenska nogometna reprezentanca Valter Birsa Samir Handanović Jan Oblak Jan Oblak

Sreda, 11. 11. 2015, 14.50

8 let

Na treningu kriki bolečine, ki so bili po prvih besedah le lažni alarm (foto in video)

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Za slovenskimi nogometaši, ki jih že v soboto čaka prva tekma dodatnih kvalifikacij v Lvovu, je tudi sredin trening, ki pa se ni končal brez zapletov in bil predčasno prekinjen.

Slovenska nogometna reprezentanca je v idiličnem in izredno toplem vremenu na prekrasnem Nacionalnem nogometnem centru Brdo opravila še en trening v pripravah za tekmi z Ukrajino, s katero se bo 14. novembra in tri dni kasneje v Mariboru udarila za nastop na evropskem prvenstvu, ki bo prihodnje leto v Franciji.

Dobro razpoloženi nogometaši so po začetnem ogrevanju hitro pljunili v roke in začeli z uigravanjem napada in obrambe. Selektor Srečko Katanec je ves čas opozarjal na napake, nemalokrat tudi okrcal kakšnega izmed reprezentantov, a ni pozabil niti pohvaliti, ko so fantje svoj posel opravili dobro.

Katanca je večino časa motilo predvsem to, da so v obrambi igrali preveč pasivno, stali predaleč od igralca, a, kot je nekajkrat ponovil, so fantje to upoštevali in trening z igro pet na pet se je nadaljeval brez težav.

Z Birso nič hujšega

Žal pa ne vse do konca, saj je deset minut pred koncem treninga Miral Samardžić nesrečno trčil v Valterja Birso in oba sta oklepajoč se svoje noge obležala na tleh. Huje jo je skupil Birsa, ki je med drugim dejal "Vse me boli" in "Ko sem jo zadnjič takole dobil, mi je šel gleženj".

Za kako resno stvar gre, smo skušali izvedeti tudi pri pomočniku selektorja, ki nas je le osorno odslovil. "Zakaj mene to sprašujete, ali sem jaz zdravnik?" je siknil Aleš Čeh, ki je dal s tem vedeti, da zadeva najbrž ni tako nedolžna.

Vseeno je po koncu treninga vse prisotne pomiril zdravnik reprezentance Gorazd Plevnik: "Nič hudega ni, gre le za udarec in manjšo praskico, ker ga je zadel s kramponi."

Ne spreglejte