Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Ponedeljek,
31. 10. 2016,
17.30

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,85

Natisni članek

Lionel Messi Lionel Messi Zlatan Ibrahimović Mathieu Valbuena nogomet izbor z družabnih omrežij Neymar Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Yannick Carrasco Patrice Evra Paul Pogba

Ponedeljek, 31. 10. 2016, 17.30

6 let, 6 mesecev

Izbor z družabnih omrežij

Kakšna bo noč čarovnic Cristiana Ronalda in preostalih nogometnih zvezdnikov?

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,85

Tudi na praznični ponedeljek ne gre brez izbora obrobnega dogajanja iz nogometnega sveta. Kaj se je dogajalo v prejšnjem tednu? Pred vami je Sportalov nogometni izbor z družabnih omrežij.

Pri Lyonu so morali zanikati govorice, da je njihov zvezdnik umrl

Mathieu Valbuena je bil v zadnjem letu vpleten v številne kontroverznosti. Najprej je francoski reprezentant tamkajšnjo javnost razburil s prestopom v Lyon, kar je bil po osmih letih, ki jih je odigral v majici Marseilla, predvsem za navijače tega, velik zločin.

Potem se je v javnosti pojavljal zaradi videa s spolnim aktom, zaradi katerega naj bi ga izsiljeval kar soigralec iz reprezentance, zvezdnik madridskega Reala Karim Benzema – zaradi tega v zadnjem času obeh ni v reprezentanci in ju ni bilo niti na evropskem prvenstvu pred domačimi navijači -, zdaj je šlo vse skupaj še dlje. V nedeljo je po družabnih omrežjih – kdo ve, zakaj – zaokrožila novica, da je član Lyona umrl.

32-letnika ni bilo v ekipi Lyona, ki je v soboto v francoskem prvenstvu z 2:1 premagal Toulouse, vzrok pa naj bi bil kar najhujši mogoč. Nekateri so trdili, da je umrl. Novica se je razširila do te mere, da so se pri Lyonu odločili spisati izjavo za javnost, v kateri so govorice k sreči zanikali. "Mathieu Valbuena je k sreči živ v nasprotju z govoricami, ki jih nekateri širijo na Twitterju. Pri Lyonu smo zgroženi nad takšnimi sramotnimi dejanji," so zapisali.

Neymar je Slovenčevega soigralca porinil po stopnicah

Barcelona je v soboto v španskem prvenstvu stežka, z 1:0, premagala zadnjeuvrščeno Granado, katere član je tudi slovenski reprezentant Rene Krhin. Na tej tekmi sta si v lase skočila brazilski zvezdnik Barcelone Neymar in nogometaš Granade Ruben Vezo.

Brazilec, ki spada med najboljše nogometaše na svetu, se je s portugalskim branilcem prerival že med tekmo in po enem izmed prekrškov tudi prejel rumeni karton, po tekmi pa je šlo vse skupaj še dlje. Ko so nogometaši zapuščali zelenico, ga je Neymar celo porinil po stopnicah. Njun spor se je nadaljeval tudi v predoru na poti v garderobo.

Da nista fizično obračunala med seboj, so morali bojda poskrbeti nogometaši obeh ekip, ki so ju ločili.

Kako so se za noč čarovnic našemili nogometaši?

Pred nami je noč čarovnic, ki je tudi med nogometnimi zvezdniki zelo priljubljena. Kako so se za današnji večer našemili nekateri izmed njih?

Takole bosta strašila zvezdnika Liverpoola, Brazilca Philippe Coutinho in Firminho:

Francoz Patrice Evra, ki brani barve torinskega Juventusa, si je izbral podobo Chuchkyja iz znane grozljivke:

 

Chucky wishes you a happy Halloween🎃🕸🎃 i LOVE THIS game hahaahahah 😂😂😂#halloween#crazy

A video posted by Patrice Evra (@patrice.evra) on

Svoj kostum za današnji večer je izbral tudi eden izmed največjih zvezdnikov svetovnega nogometa, Portugalec Cristiano Ronaldo:

Kot nadnaravni junak se bo med ljudi podal vratar londonskega Arsenala David Ospina:

Za zelo zanimivo opravo se je odločil soigralec slovenskega zvezdnika Jana Oblaka pri madridskem Atleticu, Belgijec Yannick Carrasco:

Bo Ibrahimović kaznovan, ker se je prijel za mednožje?

Prejšnji teden je Manchester United v angleškem pokalu premagal mestnega tekmeca Manchester City z 1:0. Zlatan Ibrahimović, zvezdnik Uniteda, se ni vpisal med strelce, a se je vseeno znašel v središču pozornosti. To se je zgodilo zaradi geste, ki jo je usmeril proti nasprotnikovim nogometašem.

Med tekmo se je prijel za mednožje in Argentincu v vrstah Cityja Nicolasu Otamendiju s tem želel sporočiti, da ni dovolj pogumen.

Zato je tudi prejel rumeni karton, a po vesteh, ki prihajajo z Otoka, bi utegnil biti naknadno kaznovan še huje. O tem "incidentu" naj bi namreč odločala tamkajšnja disciplinska komisija.

Bolj kot on navdušuje njegov frizer

Paul Pogba je poleti za kar 105 milijonov evrov iz torinskega Juventusa prestopil v Manchester United, a za zdaj na Old Traffordu ni navdušil. Bolj kot z igrami pozornost vzbuja s pričeskami, ki jih stalno menja. To so njegovi "vrhunci" njegovega igranja za United, je hudomušno pripomnil eden izmed navijačev angleškega nogometnega velikana:

Če bi osvojili lovoriko, jim je obljubila skupinski seks

Ko se je srbski tretjeligaš Žarkovo uvrstil v osmino finala pokalnega tekmovanja v Srbiji, je srbska igralka z vsebino za odrasle, lepotica z umetniškim imenom Nevena Hot, njihovim nogometašem obljubila skupinski seks, če bi šli do konca in osvojili lovoriko. To je podkrepila tudi z videoposnetkom, ki ga je objavila na spletu.

Nogometaši Žarkovega so v osmini finala prejšnji teden izgubili proti beograjskemu Partizanu z 0:2 in s tem izgubili tudi možnost za lovoriko in posteljne igrice s predrzno blondinko …

Messijev sin prvič na treningu, splet je ponorel

Najstarejši sin enega najboljših nogometašev vseh časov, Argentinca Lionela Messija, Thiago Messi, je prejšnji teden prvič treniral v vrstah mlajših selekcij Barcelone, v kateri blesti njegov sloviti oče. Fotografije s treninga so zaokrožile po spletu in povzročile pravcato norijo. Ni manjkalo šaljivih prispodob na njegov račun …

Neymar si je omislil dom, vreden 45 milijonov evrov

Pred kratkim je z Barcelono podaljšal pogodbo do leta 2021, z novo pogodbo je poskrbel tudi za povišico. Očitno se je Neymar ob tem odločil nagraditi. V Riu de Janeiru si je namreč omislil nakup graščine, vredne kar 45 milijonov evrov.

Zmago so proslavljali s svojim edinim navijačem

Nogometaši švedskega prvoligaša Gelfe IF so prejšnji teden v prvenstvu premagali Kalmar FF in pomembno zmago proslavljali z navijači. No, po tej fotografiji sodeč imajo samo enega ... Resnica je nekoliko drugačna, saj je šlo za gostovanje pri več kot 1000 km oddaljenem tekmecu.

Neverjetno, kaj zmore mladi as Borussie Dortmund

Felix Passlack je mladi up nemškega prvoligaša Borussie Dortmund, ki šteje vsega 18 let. Do zdaj je v majici tega velikana nemškega nogometa zbral le 12 nastopov, zato zanj ni slišalo prav veliko ljudi. A po posnetku, ki je prišel v javnost prejšnji teden, je ob ogledu videa marsikdo zastrigel z ušesi. Poglejte, kaj zmore kapetan mladinske reprezentance Nemčije.



Ne spreglejte