Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
16. 9. 2020,
18.12

Osveženo pred

3 leta, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,77

1

Natisni članek

Atalanta Luis Muriel Josip Iličić

Sreda, 16. 9. 2020, 18.12

3 leta, 7 mesecev

Spodbudne besede Luisa Muriela

Molk okoli Josipa Iličića je prekinil njegov soigralec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,77

1

Pri Atalanti še naprej ne podajajo nobenih informacij o stanju Josipa Iličića, ki se je prejšnji teden po več mesecih vrnil v Bergamo, a je njegov povratek na nogometne zelenice še naprej precej negotov. Medtem je o slovenskem reprezentantu spregovoril njegov soigralec Luis Muriel in sporočil spodbudne vesti.

Lionel Messi
Sportal Messi se je "vrnil" v slogu, Bale vse bližje povratku v London

Josip Iličić | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Josip Iličić
Sportal Nasmejani Iličić se je vrnil v Bergamo. Na igrišču ga še nekaj časa ne bo.

"Zdi se mi, da je v veliko boljšem stanju, kot je bil. Je zelo motiviran. Izraz na njegovem obrazu je danes drugačen, kot je bil. Vrnil se je. Vidi se, da želi spet začeti znova in priti v staro formo. Počuti se dobro in je nasmejan. Upam, da bo čim prej nadoknadil čas, ki ga je izgubil, in bo spet tako dober, kot je bil," je povedal kolumbijski napadalec Atalante Luis Muriel in vsaj malo orisal trenutno stanje Josipa Iličića, ki se je v začetku prejšnjega tedna po več mesecih odsotnosti zaradi osebnih težav vrnil v Bergamo, kjer so mu soigralci, klubsko osebje in navijači pripravili topel sprejem.

Od takrat, podobno kot že prej, o Iličiću v klubu ne podajajo nobenih izjav. Niti ne o tem, kaj natanko se je zgodilo, da je sredi sanjske sezone, v kateri je blestel v majici četrtfinalista lige prvakov, predčasno končal nastope in se vrnil v Slovenijo. In niti ne o tem, kaj se z njim dogaja v teh dneh.

Jasno je le, da za ekipo Gian Piera Gasperinija, ki je že večkrat dejal, da s povratkom Iličića v klubu ne bodo hiteli, trenutno ne kandidira.

Sportal Slovenija bolj kot kadarkoli prej potrebuje Kevina Kampla

Prihodnost je še naprej negotova

Atalanta se sicer pospešeno pripravlja na začetek nove sezone, ki jo čaka prihodnji teden, ko bo s tekmo proti Torinu začela novo sezono italijanskega prvenstva.

Treniral naj bi sam, ločeno od ekipe, a tega, kdaj se bo soigralcem priključil na treningih oziroma o tem, ali se je to morda že zgodilo, pri Atalanti javnosti niso obvestili. Še manj pa o tem, kdaj bo nared za največje napore.

Iličićeva prihodnost, ki je še kako pomembna tudi za selektorja slovenske reprezentance Matjaža Keka, tako še naprej visi v zraku in je precej negotova.

Antonio Percassi Atalanta
Sportal Pri Iličićevi Atalanti so si izpolnili še ene sanje
Ne spreglejte