Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
27. 12. 2022,
8.43

Osveženo pred

1 leto, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,43

1

Natisni članek

bolnišnica Brazilija Pele

Torek, 27. 12. 2022, 8.43

1 leto, 4 mesece

Legendarni Pele se počasi poslavlja od družine in prijateljev #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,43

1

Zdravstveno stanje Peleja, 82-letne legende brazilskega nogometa, se je v zadnjih dneh močno poslabšalo. Eden največjih nogometašev na svetu se že dlje časa bori z rakom na črevesju in je božične praznike preživel v bolnišnici Albert Einstein. Po družbenih omrežjih kroži posnetek, ki razkriva, kako resno je Pelejevo stanje.

Pele se je od svoje družine in prijateljev poslovil iz bolniške postelje. Na posnetku se vidi, da se z velikim naporom pogovarja z družino po telefonu. Iz bolnišnice so sporočili, da bolezen napreduje in da potrebuje nadaljnjo nego, da bi se izognili še morebitnim težavam s srcem.

Peleja so v bolnišnico sprejeli 29. novembra. Legendarni Brazilec se je v javnosti nazadnje oglasil na Instagramu, ko je čestital Lionelu Messiju in Argentini za zmago na svetovnem prvenstvu v nogometu leta 2022 v Katarju. Njegova hči je pred tem potrdila, da bo Pele praznično sezono preživel v bolnišnici skupaj z družino.

"Preverjeno. Vedno imamo veliko razlogov, za katere smo lahko hvaležni, tudi če preživimo božič v bolnišnici, saj se zavedamo, kakšen privilegij je biti v bolnišnici, kot je bolnišnica Albert Einstein. Res je lepo videti, kako našega očeta obravnavajo strokovnjaki, ki so ob tem izjemno ljubeči. Niti za trenutek ne pozabimo na ta privilegij. Tudi v žalosti moramo biti le hvaležni. Hvala, ker smo skupaj, hvala za vso tvojo ljubezen, hvala, ker si zdaj tukaj z nami. Vesel božič. Veliko zdravja, veliko ljubezni, veliko veselja, veliko smeha in veliko strasti, danes in vedno, za vse vas. Še ena noč skupaj z njim," je ob zadnji družinski fotografiji iz bolnišnice na Instagramu zapisala Kely Nascimento.

Preberite še:

Pele
Sportal Iz bolnišnice se je oglasila hči legendarnega Brazilca
Sportal Slabe novice iz Brazilije: Peleju odpovedujejo ledvice in popušča srce #video
Ne spreglejte