Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
2. 12. 2015,
18.26

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

NK Krško NK Luka Koper Jaka Štromajer

Sreda, 2. 12. 2015, 18.26

8 let

Kapetan poskrbel za maščevanje z začetka sezone

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Nogometaši Krškega so v 20. krogu Prve lige Telekom Slovenije izgubili proti Luki Koper z 0:1 (0:1).

Koprčani so na stadionu Matije Gubca končali niz neporaženosti Krčanov, ki je trajal štiri tekme. S tem so se na lestvici, kjer zasedajo šesto mesto, malce odlepili od zasledovalcev. Pred zadnjim Krškim imajo po novem šest točk naskoka, za petim Zavrčem pa pet točk zaostanka. Junak tekme je bil sicer Jaka Štromajer, ki je za tri točke zadel že v uvodu tekme.

Natančneje v peti minuti, potem ko je Leo Štulac podal na desno stran kazenskega prostora, od tam pa je Štromajer dosegel vodilni zadetek. Primorci so bili od začetka boljši in podjetnejši, Krčani pa so počasi vzpostavljali ravnotežje, štirikrat prišli do strela, a bili vselej nenatančni. Na drugi strani so Koprčani do konca polčasa še nekajkrat poskrbeli za razburjenje pred vrati domačih.

V 39. minuti je v kazenskem prostoru Štulac žogo poslal čez gol, dve minuti zatem pa je najprej Dejan Urbanč skoraj zabil avtogol, nato pa se v gneči nista najbolje znašla Luka Vekić in Igor Gal.

V uvodu drugega polčasa so bili več pri žogi Krčani, ki pa dolgo niso konkretneje zagrozili. V 61. minuti je Tim Čeh poskusil s strelom z glavo, a je bil Kristijan Kahlina na pravem mestu. Tudi sicer ekipi nista bili posebej nevarni, to se je spremenilo šele v zadnjih 15 minutah tekme.

V 79. minuti je Čeh prišel sam pred Kahlino, a izgubil dvoboj, nato pa s "škarjicami" žogo poslal mimo vrat. Pritisk domačih je skušal unovčiti tudi Luka Volarič v 83. minuti, a s strelom iz obrata koprskemu vratarju ni povzročil posebnih težav.

Krško bo v 21. krogu v soboto gostovalo v Mariboru, Luka Koper pa bo gostila Celje.

Ne spreglejte