Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Plestenjak

Sreda,
5. 3. 2014,
15.59

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

slovenska nogometna reprezentanca Kevin Kampl

Sreda, 5. 3. 2014, 15.59

8 let, 5 mesecev

Kampl se ne boji Anglije in Švice

Rok Plestenjak

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Slovenski reprezentant Kevin Kampl ima komaj 23 let, a je že najboljši posameznik avstrijskega prvenstva. Srečko Katanec ga zelo spoštuje in stiska pesti, da ga ne bi več pestile težave z zdravjem.

Skoraj ga ni več tedna, ko se Kevin Kampl ne bi znašel na seznamu strelcev oziroma podajalcev. S Salzburgom se mu nasmiha avstrijsko prvenstvo, saj ima pred najbližjim tekmecem že 22 točk prednosti, v evropski ligi so rdeči biki pomendrali vse tekmece in dobili osem srečanj zapored. Nazadnje jih je dvakrat skupil veliki Ajax. Če bo 23-letni zvezni igralec iz Solingena zadržal formo tudi v reprezentančnem dresu, se iz Alžirije obetajo prijetne novice. ''Lepo je biti v reprezentanci. Najbolj sem vesel, da nisem več poškodovan. Tako je forma takoj boljša. Odlično mi gre, odlično gre tudi klubu, zelo sem srečen,'' je dejal zvezdnik Salzburga, za katerega se zanima vedno več evropskih klubov. Največ se je šušljajo o zanimanju turških velikanov. Če bo Kampl nadaljeval v ritmu, s katerim spravlja v obup tekmece v avstrijskem prvenstvu in ligi Europa, potem bi se lahko seznamu pridružili tudi največji evropski klubi.

''Alžirija ima dobro ekipo, a ima dobro tudi Slovenija''

''V Alžirijo smo prišli po zmago. To nam lahko uspe, če bomo ponovili predstave z zadnjih tekem. Takrat smo bili pravi na igrišču, tekli drug za drugega. Moramo se dobro pripraviti za kvalifikacije. To so pomembne tekme. Alžirija ima dobro ekipo, potuje na svetovno prvenstvu, a dobro ekipo imamo tudi mi. Obeta se lepa tekma,'' je prepričan Kampl, ki bo danes vknjižil jubilejni deseti nastop za člansko reprezentanco.

Ne spreglejte