Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Četrtek,
8. 9. 2016,
16.15

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,88

Natisni članek

Lionel Messi Lionel Messi Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Real Madrid Barcelona

Četrtek, 8. 9. 2016, 16.15

6 let, 6 mesecev

Kaj se dogaja z Ronaldom in Messijem? #video

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,88
Lionel Messi | Foto Reuters

Foto: Reuters

Najboljša nogometaša na svetu Cristiano Ronaldo in Lionel Messi celita rane po poškodbi. Portugalec je zunaj pogona vse od slavja portugalske reprezentance na Euru 2016, Argentinec pa si poškodoval dimeljsko mišico na zadnji reprezentančni akciji. 

Messi je bil prejšnji petek junak zmage nad Urugvajem, ki še vedno drži prvo mesto v kvalifikacijski skupini za nastop na SP 2018, na gostovanje v Venezuelo pa zvezdnik Barcelone ni odpotoval, saj je začutil bolečino v dimljah. 

Argentinec je zapustil reprezentančni tabor in se vrnil v Barcelono. Po natančnih pregledih je pomiril zaskrbljene navijače Barcelone, saj se je pisalo, da bi lahko Katalonci brez prve violine ostali tudi štiri mesece.

"Vse je v redu. Ni vam treba biti v skrbeh," je zapisal Messi, ki je dodal, da bo moral poškodbo počasi sanirati s fizioterapevtom, kar bi lahko pomenilo kakšen teden ali dva počitka. Zagotovo ga ne bomo videli že konec tedna, ko se bo Barcelona udarila z Alavesom.

Novinarja čudi obnašanje zvezdnika

Njegov zapis pa ni le pomiril navijačev, ampak tudi razjezil argentinsko javnost, še posebej novinarje, ki so po remiju proti Venezueli (2:2) usmerili nekaj puščic tudi proti svojemu prvemu zvezdniku. "Sprašujem se, zakaj Messi ni pomagal Argentini. Ko je prispel v Barcelono, se je smehljal, držal palec gor in dejal, da je vse v redu. Če je to res, zakaj ni igral proti Venezueli. Škoda," je bil kritičen novinar Martin Liberan.

 

Ronaldo na delu že ta konec tedna?

Veliko bolje kaže Cristianu Ronaldu, ki se že nekaj časa poti na treningih Reala. Po videnem na treningu, je poškodba kolena, ki jo je staknil v finalu evropskega prvenstva, že preteklost in če bi bilo treba, bi lahko nastopil že ta konec tedna proti Osasuni.

Cristiano Ronaldo zaradi poškodbe kolena počiva že dva meseca.  | Foto: Reuters Cristiano Ronaldo zaradi poškodbe kolena počiva že dva meseca. Foto: Reuters

"Dobro se počutim," je v četrtek novinarjem povedal Portugalec, ki že komaj čaka, da začne spet zbirati zadetke. Ronaldo bo skušal še sedmo sezono zapored za Real doseči več kot 50 zadetkov.

Za Real pa ni vesela novica le to, da se vrača Ronaldo, zelo blizu vrnitve je tudi prvi napadalec Karim Benzema, ki tako kot Portugalec že pridno trese mrežo na treningih. Se bo ubijalski dvojec že ta konec tedna pridružil Garethu Balu ali pa bo treba počakati na ligo prvakov, ko bo beli balet v sredo gostil Sporting iz Lizbone? Odgovor na to vprašanje bomo dobili že v soboto.

Sodeč po videnem na treningu sta Ronaldo in Benzema nared:

Ne spreglejte