Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
20. 3. 2023,
13.38

Osveženo pred

1 leto, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,08

Natisni članek

nemška nogometna reprezentanca Jamal Musiala Bayern München

Ponedeljek, 20. 3. 2023, 13.38

1 leto, 1 mesec

Jamal Musiala

Zvezdnik Bayerna se je poškodoval ob nepravem času

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,08
Bayern Musiala | Jamal Musiala bo odsoten z igrišč vsaj dva tedna.  | Foto Reuters

Jamal Musiala bo odsoten z igrišč vsaj dva tedna.

Foto: Reuters

Mladi zvezdnik Bayerna Jamal Musiala je zapustil priprave nemške nogometne reprezentance. Na treningu si je natrgal mečno mišico, tako da bo izpustil prijateljska dvoboja s Perujem in Belgijo. Bavarski klubski velikan sporoča, da bo odsoten vsaj dva tedna, kar pomeni, da ne bo mogel pomagati soigralcem na zelo pomembnem srečanju, derbiju bundeslige z vodilno Borussio Dortmund.

Bayer Leverkusen
Sportal Bayer razveselil Borussio Dortmund, ki je skočila na vrh

Nemški selektor Hansi Flick po odhodu mladega zvezdnika Bayerna najverjetneje ne bo vpoklical novega igralca. Jamal Musiala in Bayern sta tako v nekaj dneh doživela dva udarca. Serijski nemški prvak je v nedeljo izgubil dvoboj z Bayerjem iz Leverkusna (1:2) in na lestvici padel na drugo mesto. 20-letni Musiala je čutil bolečine v mišici že pred tekmo, zato ga je trener Julian Nagelsmann posadil na klop, pozneje pa je vstopil v igro in igral v drugem polčasu.

Nemci, ki so nepričakovano na SP 2022 izpadli že po skupinskem delu, bodo prihodnje leto gostili evropsko prvenstvo. Kot gostitelji ne igrajo v kvalifikacijah. V soboto se bodo pomerili s Perujem v Mainzu, tri dni pozneje pa v Kölnu z Belgijo. | Foto: Reuters Nemci, ki so nepričakovano na SP 2022 izpadli že po skupinskem delu, bodo prihodnje leto gostili evropsko prvenstvo. Kot gostitelji ne igrajo v kvalifikacijah. V soboto se bodo pomerili s Perujem v Mainzu, tri dni pozneje pa v Kölnu z Belgijo. Foto: Reuters

Na treningu nemške reprezentance, ki je lani razočarala navijače na SP 2022 v Katarju, si je natrgal mišico. Ker bo odsoten vsaj dva tedna, ne bo mogel pomagati Bavarcem na velikem derbiju nemškega prvenstva, ko se bo Bayern po koncu reprezentančnega premora pomeril z vodilno Borussio Dortmund, pa bo najverjetneje že pripravljen do 11. aprila, ko Bavarce čaka zahtevna naloga v ligi prvakov, prva četrtfinalna tekma proti Manchester Cityju. 

liga prvakov finale Real Madrid prvak
Sportal Obeta se poslastica poslastic! Bayern proti Manchester Cityju.
Ne spreglejte