Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
3. 10. 2015,
18.48

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Natisni članek

Domžale Prva liga Telekom Slovenije

Sobota, 3. 10. 2015, 18.48

8 let, 5 mesecev

Domžale v Velenju še sedmič zapored neporažene (video)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Nogometaši velenjskega Rudarja in Domžal so se v 13. krogu Prve lige Telekom Slovenije razšli z neodločenim izidom 0:0.

Domžalski nogometaši bodo zadovoljni, da so niz neporaženosti podaljšali na sedem tekem. A hkrati bo zanje nekaj grenkega priokusa pri tokratnem remiju, saj so bili predvsem v drugem polčasu precej konkretnejši in boljši tekmec od Rudarja, ki je imel v vratih tudi razpoloženega Mateja Radana. Domžale kljub "le" točki ostajajo v stiku z vrhom lestvice, Rudar pa začenja spodnji del.

Ekipi v prvem polčasu nista posebej skrbeli za razburjenje na tribunah, obe sta proti tekmečevim vratom sprožili po vsega tri strele. Pri domačih je najprej, v deveti minuti, poskusil nekdanji Domžalčan Anže Pišek, a žogo poslal le v naročje Nejca Vidmarja. Ta je moral posredovati še v 34. minuti po poskusu Luke Prašnikarja, slednji pa je v 38. minuti z glavo meril premalo natančno. Na drugi strani so cilj zgrešili Slobodan Vuk v 15., Žan Majer v 22. in Gaber Dobrovoljc v 31. minuti.

V uvodu drugega polčasa so gosti takoj pritisnili, v 53. minuti je nevarno zagrozil Matic Črnic, ko je po lepem prodoru z nizkim strelom Mateja Radana prisilil k obrambi. Velenjski vratar je bil še enkrat na preizkušnji v 63. minuti, ko je sprožil Kenan Horić, tudi takrat je domači vratar svoje delo dobro opravil. Dve minuti pozneje Nejc Skubic z desnega roba kazenskega prostora zatresel še okvir vrat.

Nekaj trenutkov pozneje so Domžalčani prek Vuka sicer dosegli zadetek, a ga je sodnik razveljavil zaradi igranja z roko. V 73. minuti je Pišek z malce nespretnim izbijanjem žoge zadel prečko, kar je bil tudi zadnji razburljivejši dogodek na tekmi.

Ne spreglejte