Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
13. 3. 2019,
8.58

Osveženo pred

5 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,91

4

Natisni članek

David Beckham

Sreda, 13. 3. 2019, 8.58

5 let, 1 mesec

David Beckham šokiran ob prvem pogledu na svoj kip #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,91

4

Nekdanjemu nogometašu Davidu Beckhamu so v začetku marca pred matičnim štadionom njegovega nekdanjega moštva Los Angeles Galaxy, kjer je igral med letoma 2007 in 2012, postavili kip v naravni velikosti. A pred slovesno razgrnitvijo je Britanec moral "pretrpeti" še eno slovesnost. Pripravil mu jo je njegov prijatelj, britanski komik James Corden, ki je zvijačo pripravljal več kot dva meseca.

Britanski zabavljač in televizijski voditelj James Corden je po mnenju številnih z zvijačo, ki jo je s skupino sodelavcev pripravil za svojega prijatelja Davida Beckhama, poskrbel za svojo najboljšo potegavščino do zdaj.

Izpeljal jo je v začetku meseca, zanjo pa potreboval več kot dva meseca priprav, je razkril v svoji pogovorni oddaji The Late Late Show with James Corden.

Se spomnite grotesknega kipa Cristiana Ronalda na letališču na Madeiri, ki so ga pozneje zaradi kritik zamenjali?

Cristiano Ronaldo
Sportal Svet se posmehuje kipu Ronalda: zdi se, da je kiparju ime Messi #foto

Beckham je bil prepričan, da prihaja na predčasni ogled kipa, in že ob prvem pogledu na groteskno podobo ostal brez besed.

Čeprav je sprva vljudno zaploskal, se je hitro pritožil kiparju Omryju Amranyju (oziroma igralcu, ki je bil oblečen v kiparja), da je kip nekoliko drugačen od tistega, ki ga je pred nekaj meseci videl v Chicagu.

"Poglejte mojo brado. Prav nič ni podobna moji. Pa moje oči. Edina stvar, ki mi je podobna, je moja pričeska, to pa je tudi vse. Res ne vem, kako bi ta kip lahko predstavili javnosti. Poglejte moje roke, kako dolge so," je našteval napake, ki jih je opazil na kipu. Obregnil se je tudi ob "svojo" neobičajno veliko zadnjico.

Šokiranega Beckhama so sodelavci Jamesa Cordna nekaj minut pustili v negotovosti, nato pa je viličar kip zvrnil na tla, kjer se je razletel na stotine delcev. "Morda ste mi naredili uslugo," se je namuznil nekdanji nogometni zvezdnik, ki si je vidno oddahnil, ko mu je prešerno nasmejani Corden razkril, da je šlo samo za potegavščino.

Pravi kip Davida Beckhama je videti precej bolje kot kip, ki ga je oblikovala ekipa Jamesa Cordna. | Foto: Reuters Pravi kip Davida Beckhama je videti precej bolje kot kip, ki ga je oblikovala ekipa Jamesa Cordna. Foto: Reuters

Ne spreglejte