SiolNET. Sportal Nogomet
1,91

termometer

 • Messenger
 • Messenger

David Beckham šokiran ob prvem pogledu na svoj kip #video

1,91

termometer

Nekdanjemu nogometašu Davidu Beckhamu so v začetku marca pred matičnim štadionom njegovega nekdanjega moštva Los Angeles Galaxy, kjer je igral med letoma 2007 in 2012, postavili kip v naravni velikosti. A pred slovesno razgrnitvijo je Britanec moral "pretrpeti" še eno slovesnost. Pripravil mu jo je njegov prijatelj, britanski komik James Corden, ki je zvijačo pripravljal več kot dva meseca.

Britanski zabavljač in televizijski voditelj James Corden je po mnenju številnih z zvijačo, ki jo je s skupino sodelavcev pripravil za svojega prijatelja Davida Beckhama, poskrbel za svojo najboljšo potegavščino do zdaj.

Izpeljal jo je v začetku meseca, zanjo pa potreboval več kot dva meseca priprav, je razkril v svoji pogovorni oddaji The Late Late Show with James Corden.

Se spomnite grotesknega kipa Cristiana Ronalda na letališču na Madeiri, ki so ga pozneje zaradi kritik zamenjali?

Sportal Svet se posmehuje kipu Ronalda: zdi se, da je kiparju ime Messi #foto

Beckham je bil prepričan, da prihaja na predčasni ogled kipa, in že ob prvem pogledu na groteskno podobo ostal brez besed.

Čeprav je sprva vljudno zaploskal, se je hitro pritožil kiparju Omryju Amranyju (oziroma igralcu, ki je bil oblečen v kiparja), da je kip nekoliko drugačen od tistega, ki ga je pred nekaj meseci videl v Chicagu.

"Poglejte mojo brado. Prav nič ni podobna moji. Pa moje oči. Edina stvar, ki mi je podobna, je moja pričeska, to pa je tudi vse. Res ne vem, kako bi ta kip lahko predstavili javnosti. Poglejte moje roke, kako dolge so," je našteval napake, ki jih je opazil na kipu. Obregnil se je tudi ob "svojo" neobičajno veliko zadnjico.

Šokiranega Beckhama so sodelavci Jamesa Cordna nekaj minut pustili v negotovosti, nato pa je viličar kip zvrnil na tla, kjer se je razletel na stotine delcev. "Morda ste mi naredili uslugo," se je namuznil nekdanji nogometni zvezdnik, ki si je vidno oddahnil, ko mu je prešerno nasmejani Corden razkril, da je šlo samo za potegavščino.

Pravi kip Davida Beckhama je videti precej bolje kot kip, ki ga je oblikovala ekipa Jamesa Cordna. Pravi kip Davida Beckhama je videti precej bolje kot kip, ki ga je oblikovala ekipa Jamesa Cordna. Foto: Reuters

Komentarji

4

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • slomevzha1 / 13.03.2019. ob 15:00 0 0

  Dejansko bi Beckham moral biti prezadovoljen, ker iz kipa nihče ne more videti, kako pameten je.

  0 0
 • uporabnik51 / 13.03.2019. ob 13:23 0 - 1

  Gotovo ga je izdelal kak veeeeeeelik umetnik.

  0 - 1
 • gabrieli / 13.03.2019. ob 12:11 0 - 2

  Vsi fuzbalerji so bolano narcisoidno zaljubljeni sami vase.

  0 - 2
delitve: 77
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin