Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
26. 11. 2011,
16.24

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

NK Domžale NK Celje

Sobota, 26. 11. 2011, 16.24

8 let

Celjani kot četrti zapored premagali Domžale

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Nogometaši Domžal so v 20. krogu 1. slovenske nogometne lige izgubili proti CM Celju z 0:2 (0:1). To je bil že četrti zaporedni poraz Domžal.

Domžale, ki so znova igrale precej oslabljene (brez devetih nogometašev), so doživele še četrti poraz zapored in skupno desetega, tako da so zdaj z današnjimi tekmeci zamenjali mesti. Celjani, ki bodo po jesenskem delu uporabljali le ime Celje (in ne več CM Celje), so po novem šesti, Domžale pa so zdrsnile že na sedmo mesto.

Celjani so bolje začeli tekmo in v sedmi minuti povedli. Zoran Pavlović je izvedel prosti strel z desne strani, podal na prvo vratnico, kjer pa so vsi nogometaši zgrešili žogo. Ta je tako končala pri drugi vratnici, kjer je z glavo zadel Marko Krajcer. Po golu so Domžalčani prevzeli pobudo, napadali, imeli tudi nekaj priložnosti, eno lepših pa je v 28. minuti zapravil Damir Pekič, ki je s 15 metrov nekoliko z desne strani le za malce zgrešil cilj.

Uvod drugega polčasa je minil v znamenju nekaj celjskih poskusov, ki pa niso bili dovolj natančni za povišanje vodstva, na drugi strani pa niti Domžalčani niso znali konkretno ogroziti gostujočega vratarja Amela Mujčinovića. V 74. minuti pa je le padel drugi gol na tekmi, na žalost maloštevilnih domačih navijačev so se drugič veselili gosti.

Pavlović je poslal predložek v kazenski prostor, domača obramba je žogo slabo odbila spet do Pavlovića, ki je z levega roba kazenskega prostora s strelom v daljši kot in pomočjo vratnice ukanil šele 16-letnega domžalskega vratarja Gregorja Zabreta. Domači trener Darko Birjukov je nato v napad poslal svoja visoka branilca Ivana Knezovića in Darka Zeca ter s tem skušal rešiti vsaj točko, a se mu načrt ni obrestoval, tako da je ostalo pri zmagi Celjanov.

Ne spreglejte