Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
24. 4. 2011,
14.21

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

NK Domžale

Nedelja, 24. 4. 2011, 14.21

8 let

Apatič: To ni tisto, kar nas je doslej krasilo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Domžalčani so imeli na Bonifiki odlično priložnost, da z zmago obdržijo zaostanek sedmih točk za Mariborčani. Toda po porazu jih na drugem mestu sedaj ogrožajo prav Koprčani.

Slovenski derbi 29. kroga se je razpletel po koprskih notah, ki so dosegli, kar so želeli: premagali so tekmeca v boju za drugo mesto, Domžalčane, in v boju za Evropo.

"Za nas je to vsekakor slab izid. Vse, kar smo tokrat pokazali, ni tisto, kar nas je krasilo celotno prvenstvo. Slednje gre počasi h koncu, mi pa čedalje bolj izgubljamo boj za drugo mesto. Tisti, ki smo ostali, vemo namreč, da nas že od začetka tepejo poškodbe in vedno je huje, zdravniški karton pa se nič ne zmanjša, moramo stopiti skupaj in stisniti do konca prvenstva. Prihajajo tekme, na katerih moramo zbirati točke, predvsem pa na domačem igrišču," je za Sportal po dvoboju razočarano pripovedoval Tadej Apatič.

Verjame v spodrsljaj Koprčanov

V domžalskem taboru se še kako dobro zavedajo, da jim drugo mesto želijo prevzeti branilci naslova, ki jih zgolj z dvema točkama zaostanka še kako resno ogrožajo.

"Če bodo točke ostale doma, lahko brez skrbi obdržimo drugo mesto. Dvomim namreč, da bodo Koprčani zmagali kar na vseh tekmah in verjamem, da bodo tudi oni doživeli kakšen spodrsljaj. Seveda nas pa najprej čaka pokalna tekma z Interblockom, nato pa srečanji s Primorjem in Nafto. Zatem bo tudi že bolj jasna slika, kako in kaj," je bil kljub vsemu optimističen bočni nogometaš, ki je sobotno predstavo "kanarčkov" slikovito opisal: "Koprčani so organizirani, ampak mislim, da niso oni toliko naredili za zmago, kolikor smo jim jo mi podarili. Mislim, da smo gole dobili iz naših napak, kar se nam dogaja skozi ves čas. Če gledamo tekmo, smo vnovič začeli z golom zaostanka in zatem smo morali loviti rezultat. Ne vem, zakaj se nam to dogaja, čeprav imamo dokaj izkušeno moštvo. Treba je najprej pogledati nase in zatem vse drugo," je za konec še dejal 23-letni Prekmurec.

Ne spreglejte