Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Martin Pavčnik

Četrtek,
11. 1. 2018,
8.56

Osveženo pred

6 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,68

Natisni članek

Matej Avanzo Sixt Primorska Matic Rebec

Četrtek, 11. 1. 2018, 8.56

6 let, 3 mesece

Primorska z novo odmevno okrepitvijo

Martin Pavčnik

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,68

"Evropski prvak v dresu Sixta Primorske," sporočajo iz koprskega prvoligaša in naznanjajo podpis pogodbe z reprezentančnim organizatorjem igre Maticem Rebcem, ki je predčasno končal prvo tujo avanturo.

Evropski prvaki: Luka Dončić, Matic Rebec, ki se vrača v Slovenijo, in Saša Zagorac. Tudi on išče novega delodajalca. | Foto: Sportida Evropski prvaki: Luka Dončić, Matic Rebec, ki se vrača v Slovenijo, in Saša Zagorac. Tudi on išče novega delodajalca. Foto: Sportida

Jurica Golemac je na treningu Primorske pozdravil novo okrepitev. To je 180 centimetrov visoki organizator igre Matic Rebec, ki je prekinil pogodbo z Enisejem. Član slovenske reprezentance, ki je lani postala evropski prvak, je s Primorci podpisal pogodbo do konca sezone. Ob tem je dejal, da je imel sicer nekaj ponudb iz tujine, a ga je premamil ambiciozni projekt koprskega kluba, s katerim želi postati državni prvak.

"Klub je že v času pogajanj in urejanja vseh zadev, povezanih z mojo selitvijo nazaj v Slovenijo, izkazal za zelo profesionalnega in odlično organiziranega. Pred nami je veliko izzivov, a to me le še dodatno motivira h kakovostnemu in trdemu delu, s katerim želim upravičiti zaupanje novih delodajalcev ter jim po najboljših močeh pomagati k doseganju zastavljenih ciljev," pravi Rebec, ki je pred odhodom v Rusijo igral za Helios Rogaško in Krko.

"V Sixtu Primorski je že ob koncu preteklega leta padla odločitev o tem, da se za drugi del sezone okrepi z dodatnim košarkarjem. Strokovni štab je kot igralno mesto, na katerem bi bil novinec potreben, ocenil položaj organizatorja igre in tako smo se podali v lov za najboljšo mogočo izbiro. Pretekli teden smo dobili informacijo o tem, da je Matic Rebec prekinil pogodbo v Eniseju iz Krasnojarska, ter začeli pogovore o podpisu pogodbe," je okrepitev komentiral Matej Avanzo, ki je z novim letom postal direktor kluba.

Mirza Begić na pragu Olimpije

V kratkem pa naj bi bila naznanjena še ena odmevna okrepitev oziroma vrnitev. Petrol Olimpija naj bi namreč podpisala pogodbo s svojim nekdanjim centrom Mirzo Begićem.
Ne spreglejte