Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
29. 4. 2012,
13.23

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

končnica Boston Celtics Paul Pierce Ray Allen Kevin Garnett

Nedelja, 29. 4. 2012, 13.23

8 let

Pierce: Po glavi mi hodi misel o upokojitvi

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Zvezdnik Boston Celtics je v intervjuju za ameriške medije razkril, da razmišlja tudi o upokojitvi. V noči ne ponedeljek se na prvi tekmi končnice ne bo mogel zanesti na pomoč Raya Allena.

Štiriintridesetletni Paul Pierce je vso svojo kariero preigral v Bostonu, s katerim je v sezoni 2007/08 osvojil šampionski prstan. Letošnja sezona je zanj že 14. v ligi NBA, pogodba s Celtics pa ga veže še za naslednji dve sezoni, v katerih bi zaslužil 30 milijonov ameriških dolarjev.

"Imam jo v mislih," je na vprašanje o upokojitviji dejal Pierce, "odigral sem toliko sezon, pretekel toliko kilometrov. Morali boste počakati in videli boste, kaj se bo zgodilo naslednjo sezono." Njegova odločitev bo odvisna tudi ob ostalih dveh članov "velike trojke", Kevina Garnetta in Raya Allena: "Ne vem, kako se bo odločil Kevin, niti kako se bo Ray. Ekipa se bo počasi zamenjala in mogoče se bo to zgodilo že to poletje. Kot sem vedno govoril, rad bi se upokojil v Celtics, tako da bomo videli,"je zaključil "The truth".

Allen še vedno s težavami v gležnju

Boston bo v noči na ponedeljek odgiral prvo tekmo končnice proti Atlanti Hawks, na kateri pa verjetno ne bo "ostrostrelca" Raya Allena, kateri je že dva tedna na "prisilnem" počitku zaradi bolečin v desnem gležnju. Potreboval bi operacijo, katero pa je prestavil na konec sezone: " Če ne bi bili v končnici, bi takoj odšel na operacijo. Trenutno gleženj ne zateka, vendar je še vedno zelo boleče." Želi si zaigrati že to nedeljo, vendar trener Doc Rivers ni jasno povedal, ali ga bomo videli na parketu: "Obstajata dve možnosti: ena, da zaigramo z Rayem in druga, da nastopimo brez njega. Drugače se bosta na njegovem igralnem položaju izmenjevala Mickael Pietrus in Avery Bradley, ki že vso sezono dobro igrata."

Ne spreglejte