Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rabuza

Ponedeljek,
23. 11. 2015,
17.07

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Union Olimpija Matevž Zupančič

Ponedeljek, 23. 11. 2015, 17.07

6 let, 7 mesecev

Olimpija zavrnila ponudbi, Zack Wright ostaja zmaj

Rabuza

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
"Za Wrighta smo dobili ponudbi iz Turčije in Italije, vendar smo se po pogovoru z igralcem odločili, da jih ne sprejmemo," je o morebitnem odhodu Zacka Wrighta dejal direktor kluba Matevž Zupančič.

Govorice, ki so v nedeljo zaokrožile, da sta na naslov Olimpije prispeli ponudbi za ameriškega organizatorja igre Zacka Wrighta, so se izkazale za resnične, vendar po pogovoru z Matevžem Zupančičem, direktorjem Ljubljančanov, za zdaj ostaja v zeleno-beli barvi.

"Za Wrighta smo dobili ponudbi iz Turčije in Italije, vendar smo se po pogovoru z igralcem odločili, da jih ne sprejmemo. Za zdaj ostaja, vendar ne moremo z gostostjo trditi, kaj bo čez tedne ali mesece," Zupančič v še negotovem evropskem delu sezone, Olimpija za zdaj v Eurocupu ni na mestih, ki vodijo v drugi del tekmovanja, ni želel povsem zapreti vrat o odhodu.

Zadnjo tekmo presedel zaradi težav s hrbtom

Wright je pred sezono z zmaji sklenil enoletno sodelovanje in je bil v dozdajšnjem delu vodja sicer mladega moštva Olimpije in s 30 leti tudi njen drugi najstarejši košarkar.

Na zadnji tekmi, ob porazu proti Mega Leks, Wright ni stopil na parket, kar pa ni bilo povezano s ponudbami drugih klubov.

"Na zadnji tekmi ni zaigral zaradi težav z živcem v hrbtu, vendar ne gre za nič hujšega," je o prvem strelcu pred torkovo tekmo z Nanterrom, ko bo veliko bolj jasen odgovor na vprašanje o nadaljevanju evropske sezone tudi po novoletnih praznikih, dejal Zupančič.

Dobra izbira tujcev

Ob Wrightu sta od tujcev v moštvo pred sezono prišla še Ronalds Zakis in Sava Lesić, vsi trije košarkarji pa so med nosilci igre Ljubljančanov.

"Lahko smo veseli, da smo z vsemi letošnjimi tujci zadeli, vendar po drugi strani to privablja tudi zanimanje drugih klubov. To je le pozitivna stvar, če lahko s prodajami kaj zaslužimo, saj vemo, v kakšnem položaju je klub," je v luči odplačevanja starih grehov dejal direktor ljubljanskih košarkarjev.

Ne spreglejte