SiolNET. Sportal Košarka
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Klemen Prepelič močno v igri za odhod k Zmagu Sagadinu

2

termometer

Po prekinitvi triletne pogodbe že po prvi sezoni in spodleteli turški epizodi si slovenski košarkarski reprezentant Klemen Prepelič išče novi klub. Lahko bi se preselil k znamenitemu trenerju.

Njegova turška zgodba nikakor ni imela konca, kakršnega si je želel. Pred lansko sezono je z Banvitom Klemen Prepelič podpisal triletno pogodbo, zaradi neizpolnjevanja obveznosti jo je poleti prekinil. Želel si je v Olimpijo, a je ta že zapolnila branilska mesta. Zdaj je v igri klub, kjer je trener mož, ki je bil v preteklosti še kako povezan z Olimpijo in obenem tudi s Prepeličem.

"Obstaja obojestranski interes," je o svojem morebitnem prestopu v skopski MZT, ki ga trenira Zmago Sagadin, dejal Bistričan. Ugaja mu, da klub igra dve tekmi na teden. Z veseljem bi spet združil moči s Sagadinom, s katerim sta sodelovala tako v Heliosu kot v mladi reprezentanci. Zato se ob sprejemljivih pogojih za obe strani zdi ta hip Prepeličev odhod v Skopje najbolj realen, če seveda v bližnji prihodnosti na njegova vrata ne bo potrkala kakšna (že) mikavnejša ponudba.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin