Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
14. 7. 2013,
19.47

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

Real Madrid

Nedelja, 14. 7. 2013, 19.47

8 let, 5 mesecev

Barcelona talent našla pri Olimpiji, Real pri Partizanu. V Madrid tudi Bourousis?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Barcelona je iz vrst Olimpije zvabila nadarjenega Emirja Sulejmanovića, Real Madrid pa je odgovoril z Andrejem Magdevskim, ki je bil doslej član Partizana. Se bo v Madrid podal tudi Ioannis Bourousis?

Makedonski organizator igre je bil član mladinske ekipe Partizana, vendar so ga pri Partizanu, ne glede na finančne težave, izpustili brez odškodnine. "Ne bi bilo moralno zahtevati odškodnino za igralca, ki je doslej le gledal tekme in prišel brezplačno. Zaradi pravil Magdevski kot tujec ni mogel igrati v mladinski srbski ligi. Ima pa igralec srbsko državljanstvo, vendar pa ga selektor ni vpoklical. S tem ni veliko izgubil Partizan, ampak tudi srbska reprezentanca. Zato smo se odločili, da ga pustimo v Real Madrid," je dejal športni direktor Partizana Dragan Todorić.

Sicer pa se namerava okrepiti tudi prva ekipa Real Madrida. Španski prvaki in evropski podprvaki so pokazali zanimanje za Ioannisa Bourousisa. Grški center, ki slovi tudi po metu z razdalje, je v preteklosti že bil član Barcelone, z Real Madridom pa naj bi sklenil enoletno pogodbo z možnostjo podaljšanja.

Ne spreglejte