Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
29. 7. 2015,
16.19

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Sreda, 29. 7. 2015, 16.19

8 let

Železarji za prihajajočo sezono potrdili še Nika Lahajnarja, Davida Sefiča in Denisa Rakoviča

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Slovenski državni hokejski prvaki še naprej pridno sestavljajo ekipo za sezono 2015/16. Na Jesenicah ostajata napadalca Nik Lahajnar in David Sefič ter tudi branilec Denis Rakovič.

V jeseniški dvorani Podmežakla je ledena ploskev že pripravljena, hokejisti HDD Jesenic pa se bodo na testiranjih zbrali 3. avgusta.

V ekipi bodo tudi v prihajajoči sezoni 23-letni napadalec Nik Lahajnar, 25-letni napadalec David Sefič in 24-letni branilec Denis Rakovič. Vsi trije so podpisali enoletno pogodbo.

"Varlov način dela je moderen, posveča se taktiki in skozi vsak trening gradi celoto" "Odločitev za nadaljevanje kariere na Jesenicah ni bila težka. Ta ekipa ima dobro energijo, tako da se lahko učimo eden od drugega. Uprava s predsednikom na čelu dela dobro in pošteno, tako da sta za nas igralce edini skrbi trening in tekma. Trenersko mesto je prevzel Dejan Varl. Z njim sem imel zelo malo možnosti sodelovati, ampak to, kar sem videl, mi je všeč. Njegov način dela je moderen, posveča se taktiki in skozi vsak trening gradi celoto," je po podpisu pogodbe za spletno stran jeseniškega kluba povedal Lahajnar.

"V prvi vrsti si želim manj poškodb" Tudi Sefičeva odločitev, da še eno sezono ostane na Jesenicah, ni bila težka, pravi in dodaja: "Vsi vemo, kaj si v klubu želimo. V tej sezoni bi radi naredili korak naprej, stopili stopničko višje. Ekipa se je dobro okrepila, zato bo konkurenca znotraj ekipe še večja kot lani. To je dobro za napredek ekipe in vsakega posameznika posebej. Sam si želim v prvi vrsti manj poškodb. Te so me lani precej ovirale in ni mi uspelo pokazati vsega, kar znam. Želim si bolj učinkovite igre v napadu in kakšen zadetek več v mreži nasprotnika. Moja želja je čim bolje pomagati ekipi pri ubranitvi naslova državnega prvaka in osvojitvi naslova prvaka INL."

"Želim si še naprej osvajati lovorike" Visoke ambicije ima tudi Rakovič: "Moja odločitev ostati na Jesenicah je bila zelo hitra in lahka. Vso kariero igram za Jesenice in sem želel ostati zvest rdečemu dresu. Zame je posebna čast igrati za člansko ekipo Jesenic, saj je bila to moja večna želja. Na Jesenicah sem dosegel marsikateri cilj in želim si, da bi v tem okolju še napredoval. Želim si še naprej osvajati lovorike. Moja pričakovanja so nekako enaka, kot so bila lani. Rad bi osvojil naslov državnega prvaka in naslov prvaka INL."

Ne spreglejte