Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
31. 3. 2014,
13.18

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

slovenska hokejska reprezentanca Matjaž Kopitar Andrej Hočevar Gašper Krošelj Andrej Tavželj Matic Podlipnik Luka Tošič Miha Štebih Marcel Rodman David Rodman Jan Urbas Jan Muršak Anže Kuralt Gal Koren

Ponedeljek, 31. 3. 2014, 13.18

8 let

Risi so zasedli Ljubljano, pridružil se je še Jan Muršak

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Slovenska hokejska reprezentanca nadaljuje priprave na svetovno prvenstvo, ki jo čaka sredi aprila v Južni Koreji. V ponedeljek se je z Jesenic preselila v Ljubljano, kjer je treniralo 12 oklepnikov.

Risi so priprave začeli na Jesenicah, kjer se jih je prvi dan zbrala le peščica, natančneje: trenirala je le trojica, po dveh tednih treningov pa so Gorenjsko zamenjali za Ljubljano. Trenerski štab ima iz dneva v dan na voljo kakšnega novega igralca, v Tivoliju je na led pridrsalo deset igralcev in dva vratarja.

"Položaj je takšen, da moramo počakati igralce. Iz tujine nekateri pridejo že ta teden, prav tako jih bo nekaj prišlo po koncu slovenskega državnega prvenstva, tako da bo prihodnji teden že povsem drugačna slika," je po dopoldanskem treningu dejal selektor Matjaž Kopitar, ki je med zadnjimi pozdravil Jana Muršaka. V kratkem bi lahko pričakal še dva branilca, ki sta končala klubsko sezono, Blaža Gregorca in Mitjo Robarja. Če je bil na Jesenicah le en trening dnevno, pa bodo slovenski hokejisti od zdaj naprej trenirali dvakrat dnevno. "Dopoldne bomo namenili več pozornosti predvsem individualni vadbi, v popoldanskem času pa že taktiki in uigravanju. Seveda pa še ne bomo mogli vaditi igre ob igralcu več oziroma manj," pravi slovenski strateg, ki se te dni ukvarja z vprašanjem, kdo bo sploh lahko odpotoval na prvenstvo v Azijo: "Uigranost niti ni takšna težava, večja je vprašanja, kdo bo lahko prišel oziroma kdo ne bo mogel. Na koncu je vedno tako, da se moramo v vsakem primeru pripraviti maksimalno."

Ne spreglejte