Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
16. 10. 2013,
12.13

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Gašper Cerkovnik Boštjan Goličič Jaka Ankerst Mitja Šivic Matic Kralj Andrej Tavželj Andrej Hočevar Gašpr Sušanj Anže Kuralt Maks Selan

Sreda, 16. 10. 2013, 12.13

7 let, 12 mesecev

Prvi za Sušanja, Šivic in Kralj nadaljujeta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Francoska legija je bila na torkovem ligaškem pokalu spet razpoložena. Gašpr Sušanj je k zmagi Epinala prispeval prvi zadetek v sezoni, mreže nasprotnikov sta tresla tudi Mitja Šivic in Matic Kralj.

Epinalu, kjer si kruh služijo trije Slovenci, gre v ligaškem pokalu odlično od rok. Na šesti tekmi so vknjižili peto zmago, tokrat so bili s 5:3 boljši od ekipe Mulhouse. Za "delfine" je prvi zadetek v sezoni dosegel branilec Gašpr Sušanj, Anže Kuralt je v statistiko vpisal dve podaji. Epinal po novem uspehu v ligaškem pokalu ostaja na prvem mestu skupine B. Novo zmago sta si z Grenoblom zagotovila tudi Mitja Šivic in Maks Selan, ki sta s soigralci visoko s 7:3 premagala "slovenski" Briancon. Prvi je statistiko obogatil z zadetkom in dvema podajama ter se na lestvici najučinkovitejših igralcev v pokalu zavihtel na peto mesto (na šestih tekmah je šestkrat zadel in sedemkrat podal), drugi je vknjižil podajo. Grenoble je v ligaškem pokalu na prvem mestu skupine C in ima tri točke prednosti pred Brianconom, za katerega v torek Gašper Cerkovnik, Boštjan Goličič in Jaka Ankerst niso povečali svojega točkovnega izkupička. Do zmage v pokalu so prišli tudi aktualni prvaki iz Rouena, za katere igra Andrej Tavželj (njegov točkovni izplen je ostal prazen), in sicer so po kazenskih strelih strli odpor Bresta, tako da ostajajo na drugem mestu skupine A.

Veliko slabše pa gre Villard-de-Lansu, kjer hokejsko znanje nabirajo Matic Kralj, Črt Snoj in Luka Tošič, saj imajo po šestih tekmah ligaškega pokala na računu zgolj eno zmago. V torek so "medvedi" s 3:5 premoč priznali ekipi Gap, kar pomeni, da ostajajo prikovani na dno pokalne lestvice v skupini C. Od slovenske trojice je nove točke v statistiko dodal le Matic Kralj, ki je poskrbel za tretji zadetek svojega moštva.

Ne spreglejte