Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
2. 10. 2015,
11.03

Osveženo pred

6 let, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
CSKA Moskva liga KHL Jan Muršak

Natisni članek

Petek, 2. 10. 2015, 11.03

6 let, 10 mesecev

Muršak z golom, CSKA z novo zmago, Vojnov pa z željo po SKA (video)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Ruski prvaki so pred domačimi gledalci v podaljšku s 4:3 premagali Barys Astano. Jan Muršak je k zmagi prispeval zadetek za izenačenje na 3:3. Slava Vojnov želi z igrami pri SKA do reprezentance.

Moskovčani so v devetih dneh odigrali še četrto tekmo na domačem ledu in slavili tretjo zaporedno zmago. Deseto moštvo vzhoda, kazahstansko Astano, so premagali v podaljšku, ko je zmagovalca odločil Aleksander Radulov. Gostje so sicer dvakrat vodili, drugič v 14. minuti, ko je Viktorja Fastha premagal Mike Lundin. A že začetek druge tretjine se je odvil po željah domačih, Nikita Zajcev je najprej izenačil, Jan Muršak (video) pa v 25. minuti v gneči pred golom priigral prvo vodstvo na srečanju. Nigel Dawis je deset minut pred koncem rednega dela z drugim zadetkom izenačil, njegovo moštvo pa je ob koncu domov odpeljalo točko. Muršak je na 16 tekmah v statistiko vpisal štiri zadetke in deset podaj.

CSKA je še vedno na vrhu lestvice, nov zanimiv obračun pa bo odigral v nedeljo, ko bo na Finskem palice v derbiju prekrižal z Jokeritom. Ta je pretekli teden že klonil pred CSKA, ki je doma zmagal s 5:2.

Ne spreglejte