Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
13. 10. 2013,
20.18

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Anže Kopitar Anže Kopitar Los Angeles Kings

Nedelja, 13. 10. 2013, 20.18

8 let, 5 mesecev

Los Angeles Kings vknjižili četrto zmago, Kopitar prispeval podajo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
V noči na ponedeljek so bili v severnoameriški hokejski ligi NHL na sporedu štirje obračuni. Ekipa Anžeta Kopitarja, Los Angeles Kings, je na gostovanju na Floridi vknjižila zmago.

Los Angeles Kings so v letošnji sezoni dosegli še četrto zmago, potem ko so v gosteh premagali Florida Panthers z izidom 3:0. To je bila prva zmaga, ki so jo LA Kings dosegli po rednem delu. Slovenski zvezdnik Anže Kopitar, ki je v šestih tekmah še brez doseženega zadetka, je prispeval eno podajo, tako da s petimi točkami ostaja drugi najučinkovitejši igralec moštva. Junak tekme pri Kraljih je bil vratar Ben Scrivens, ki je prvič branil mrežo LA Kings in jo tudi obdržal nedotaknjeno.

Na prvi tekmi večera je bilo videti kar osem golov. Kojoti so na gostujočem ledu premagali Carolina Hurricanes z izidom 5:3. Na tekmi med Winnipeg Jets in New Jersey Devils so zmagali domači hokejisti, potem ko so zadeli trikrat v polno. Najbolj uspešen je bil E. Kane, ki je prispeval dva gola. Veliko zaslug za zmago pa je imel tudi vratar Al Montoya.

Zmagovalni niz nadaljujejo Anaheim Ducks, ki so dosegli še četrto zaporedno zmago. Tokrat so klonili Ottawa Senators. Končni izdi na tekmi je bil 4:1, pri domačih hokejistih je bil najbolj uspešen Corey Perry, ki je dvakrat zadel v polno, izkazal pa se je tudi branilec Hampus Lindholm, ki je prispeval dve podaji.

Ne spreglejte