Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
30. 3. 2015,
13.19

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
legionarji Jan Urbas Andrej Tavželj Ken Ograjenšek Anže Kuralt Andrej Hočevar Gašpr Sušanj Robert Sabolič Luka Gračnar Boštjan Goličič Žiga Pavlin

Natisni članek

Ponedeljek, 30. 3. 2015, 13.19

8 let, 3 mesece

Konec sanj za Urbasove, ki jih je na ogrevanju presenetilo podlo dejanje

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Slovenski kvartet je v Franciji vse bliže naslovu prvaka, Luka Gračnar se pripravlja na finale EBEL, Jan Urbas in soigralci so ostali brez elite. To so ključni poudarki preteklega tedna legionarjev.

Andre Deveaux se je med ogrevanjem spravil na Urbasovega soigralca:

Ogrevanje pred četrto tekmo v seriji, na kateri je Rögle Urbasove premagal s 6:1, je zaznamovala nepremišljena poteza nekdanjega občasnega NHL-ovca. Napadalec zmagovite ekipe Andre Deveaux je pridrsal za hrbet branilca Västeråsa Pera Helmerssona, ga s palico udaril po nogah in se nato nanj spravil še s pestmi. Kanadčan, ki dejanja ni obžaloval, saj naj bi ga nasprotniki izzivali, po drugi teoriji pa je Helmerssonu le vrnil za nalet na prejšnji tekmi, na začudenje večine ni dobil kazni in je odigral tako četrto kot peto tekmo, po kateri je s soigralci napredoval med elito. Bi pa lahko počival v prihodnosti, saj je njegovo podlo dejanje, potem ko se je posnetek znašel na medmrežju, pod drobnogled vzela disciplinska komisija.

Ne spreglejte