Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
22. 12. 2013,
9.27

Osveženo pred

8 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

liga EBEL HDD Olimpija Graz 99ers

Nedelja, 22. 12. 2013, 9.27

8 let, 1 mesec

Bo Božiček obdaril le otroke ali tudi "zmaje"?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Nedeljski večer v Tivoliju prinaša obračun hokejistov Olimpije in Gradca, ki bijejo trd boj za neposredno uvrstitev v končnico. Srečanje bo popestril tudi Božiček, ki bo razveselil najmlajše.

Pred ''zmaji'' je še zadnja tekma tedna, v katerem so bili do zdaj polovično uspešni, po zmagi nad Celovcem so v petek premoč priznali Linzu. Tudi nocojšnja tekma bo bolj pomembna za goste, saj tekmeci Ljubljančanov lahko še vedno upajo na vstopnico, ki bi jih še pred razigravanjem popeljala v končnico. ''Panterji'' so namreč na sedmem mestu, do šestega Znojma jih loči pet točk.

"Zavedamo se, da bo težko, a uvrstitev med prvih šest ostaja naš cilj. Potrebujemo zmagovito serijo. Olimpijo smo letos dvakrat že premagali, a vedno s težavo, tako da pričakujemo vse prej kot lahko tekmo. Moramo ostati pozitivni in zmanjšati naše pomanjkljivosti ter izkoristiti igro z igralcem več, ki nam ni šla najbolje, a smo jo v zadnjem času izboljšali " je razmišljanja pred spopadom z Olimpijo, ki so jo na obeh letošnjih obračunih ugnali tesno z 2:1, za spletno stran lige EBEL podal napadalec Manuel Ganahl.

Ostati mirni pred nasprotnikovim golom

Sproščenost bo na strani domačih, za katere se pravi preizkus začenja 17. januarja, vsekakor pa bo tudi tokrat ključna zbranost skozi vso tekmo. "V Linzu smo prvih 30 minut odigrali odlično, nato pa nam je spodrsnilo kot že večkrat letos. Ko Linz enkrat povede, mu je zelo težko slediti," se je k petkovemu porazu ozrl Ivo Jan in razkril, kje je prostor za izboljšave v ljubljanski ekipi: "Ko smo pred nasprotnikovim golom, moramo ostati mirni, saj si vedno pripravimo dovolj priložnosti. Prej kot bo prišla mirnost, bolje bo za nas. Časa za napredek do drugega dela imamo še nekaj."

Prav veliko časa pa ni ostalo do božiča, zato si bo tekmo ogledal tudi Božiček, ki bo otroke, ti bodo imeli prost vstop, tudi obdaril. Tretji spopad ''zmajev'' in ''panterjev'' se bo začel ob 17.30.

Ne spreglejte