SiolNET. Sportal Drugi športi
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Vse se da, če je volja: namizni tenis z usti (video)

2

termometer

V Laškem se je začel 12. Thermana Open, turnir v namiznem tenisu za športnike invalide, na katerem sodeluje rekordnih več kot 400 igralk in igralcev iz več kot 50 držav.

Slovenske barve bo branilo šest tekmovalk in tekmovalcev. Danes in jutri se bo igralo v posamični konkurenci, 8. in 9. pa ekipno.

"Vsekakor smo zelo veseli in zadovoljni, da v Laškem ponovno gostimo tako pomembno športno dogajanje, kajti v tovrstnem športu ne gre samo za vprašanje zmage. Športniki vložijo vse napore v to, da lahko tekmujejo in sodelujejo pri tej prireditvi. V tem tekmovanju je vsak od športnikov zmagovalec. Gostiti takšno prireditev, pri kateri vsak zapusti teniško mizo z nasmehom, pa je seveda prav poseben občutek za vsakega, ki pri tej zadevi sodeluje," je dejal Andrej Bošnjak, direktor Thermane Laško.

"Mi smo zelo veseli, da se Thermana Open odvija vsako leto v našem mestu. To je res lepa prireditev, ki popestri življenje v Laškem. Laško in Thermana kot eno največjih podjetij v naši občini, si želita še več tovrstnih prireditev. Upam, da bo vodstvu Thermane v prihodnosti uspelo organizirati še več takšnih dogodkov," je pristavil župan občine Laško Franc Zdolšek.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin