SiolNET. Sportal Drugi športi
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Velika zmaga Calcita: slovenski odbojkarski biser ostaja v Kamniku

2

termometer

Odbojkarji Calcit Volleyballa bodo tudi v novi sezoni imeli zelo konkurenčno ekipo.

Ob Janu Brulcu bosta v klubu ostala tudi brata Tonček in Žiga Štern, prav tako bo kamniški dres še naprej nosil Klemen Hribar. Za Tončka je prav gotovo obstajalo veliko zanimanja, saj gre za enega najobetavnejših odbojkarjev v Sloveniji, zato je še toliko večjih uspeh vodstva Calcita, da so ga zadržali.

Kamniška ekipa, ki je v pretekli sezoni pošteno namučila ACH Volley v boju za naslov slovenskega državnega prvaka, bo v novi sezoni doživela nekaj sprememb. Jernej Stavbar je dobil službo v Nemčiji in se poslavlja od aktivnega igranja odbojke, v ekipi tudi ne bo več organizatorja igre Tineta Kvasa, ki bo okrepil vrste murskosoboškega prvoligaša in Sergeja Drobniča, ki bo okrepil vrste novomeške Krke. Za zdaj tudi še ni znano, ali bo v klubu ostal Boris Brus.

Čeprav je marsikdo odšel, v vodstvu kluba, ki ga bo še naprej vodil Marko Brumen, pri delu pa mu bo pomagal Aleš Hribar, zagotavljajo, da se bo v Kamniku tudi v novi sezoni igrala kakovostna moška odbojka.

"Na mestu blokerja je za zdaj le Žan Novljan, na sprejemu zagotovo ostajata Domen Kotnik in Primož Vidmar, najverjetneje tudi kapetan Andrej Štembergar Zupan. Ne vemo še, kdo bo ob Brulcu drugi organizator igre, medtem ko sta za mesto blokerjev v igri še dva slovenska igralca," je o sestavi moške ekipe povedal Gregor Hribar, predsednik Calcit Volleyballa.

Calcit Volleyball bo v novi sezoni igral tudi v pokalu challenge, kjer se bo v prvem krogu pomeril s slovaško ekipo Spartak Myjava.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin