Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Sreda,
4. 11. 2015,
17.01

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

ACH Volley Modena odbojka Bogdan Kotnik Matija Jereb Rok Satler

Sreda, 4. 11. 2015, 17.01

7 let, 12 mesecev

"V Stožice prihaja morda najboljša ekipa na svetu"

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
ACH Volley bo v četrtek ob 18.00 uri v Stožicah gostil italijanskega podprvaka Modeno, ki je v primerjavi z lani še okrepila svoje vrste in velja celo za enega izmed favoritov za končno lovoriko.

Bruno Rezende, Earvin Ngapeth, Lucas Saatkamp, Luca Vettori, Nemanja Petrić in Miloš Nikić je le nekaj imen, ki jih bo v četrtek v Stožicah zanimala le zmaga s 3:0 v nizih. Oranžni zmaji na drugi strani nimajo kaj izgubiti in bodo naredili vse, da se dostojno uprejo favoritom.

"Pokalo bo z vseh strani"

"Pričakujem dobro igro in boj za vsako žogo. Želim si, da končno pokažemo svoj bojevit značaj in igro, ki jo kažemo na treningu. Vsak niz bomo poizkušali zmagati, čeprav se zavedamo, da je ta ekipa Modene trenutno verjetno najboljša na svetu," pravi trener ACH Volleyja Bogdan Kotnik.

"Pokalo bo z vseh strani. Osredotočamo se le na svojo igro, čeprav jih zelo dobro poznamo. Zaradi svoje kakovosti lahko v vsakem trenutku odigrajo drugače. Treba se bo prilagajati in igrati disciplinirano v vseh pogledih," še dodatno opozarja.

Upa, da so se kaj naučili

ACH Volley je na generalki pred začetkom lige prvakov v Tivoliju presenetljivo izgubil proti kranjskemu Triglavu, kar ni ravno najboljša popotnica pred velikim dvobojem. "Upam, da smo se iz poraza v državnem prvenstvu nekaj naučili, vsaj to, da ne smeš nikoli nikogar podcenjevati. In morda to, da so presenečenja vedno mogoča. Če nas Modena ne bo jemala resno, lahko tudi mi pripravimo kakšno presenečenje," še dodaja Kotnik.

Jereb vsaj na klopi?

Slovenski prvak dvoboja proti Italiji ne bo pričakal v polni postavi, saj se je v fitnesu poškodoval prvi organizator igre Matija Jereb. Gre za poškodbo hrbta, a k sreči ni nič zlomljenega ali strganega.

"Upamo, da bomo Jereba lahko usposobili vsaj toliko, da bo pripravljen kot drugi podajalec. Trenutno ne trenira, z njim se ukvarja naš fizioterapevt," je potrdil poškodbo ljubljanski trener, ki poudarja, da je prepričan, da bo tudi izkušeni Rok Satler svoje delo opravil z odliko. Ta je z ekipo vsaj toliko uigran kot poškodovani Jereb.

Ne spreglejte