Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
31. 1. 2014,
17.57

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

rokomet Kranjska Gora Tina Maze

Petek, 31. 1. 2014, 17.57

8 let

V soboto bomo obujali srebrne spomine, Tina Maze pa lovila zlato lisico

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Pred natanko desetimi leti je slovenska rokometna moška reprezentanca spisala prelepo srebrno pravljico. Kako se je spominja Tone Tiselj, ki bo z zanimanjem spremljal tudi prigode v Kranjski Gori?

Olimpijske igre v Sočiju so tik pred vrati. Alpske smučarke se bodo pred vrhuncem sezone predstavile še v Kranjski Gori, kjer se že ogrevajo trobojnice v podporo Tini Mazi in njenim rojakinjam. Dogajanje na sobotnem veleslalomu in nedeljskem slalomu bosta skušala na Sportalovo stran čim bolj doživeto prenesti Martin Pavčnik in Lojze Grčman. Če ste v pričakovanju olimpijskega dogajanja, lahko radovednost potešite ob sodelovanju v olimpijskem kvizu, ki smo ga samo za vas pripravili na Sportalu, ponuja pa elegantno možnost zagotovitve atraktivnih nagrad.

Še pred uvodnim sobotnim smučarskim dejanjem, prvim tekom ženskega veleslaloma, pa boste lahko ob jutranji kavici obujali spomine na rokometno pravljico. Slovenska moška reprezentanca je pred desetimi leti na domačih tleh osvojila drugo mesto na evropskem prvenstvu. Takrat je slovenske junake vodil Tine Tiselj, ki ga je posebej ob tej priložnosti pred mikrofon povabil Lojze Grčman.

Kaj še pripravljamo na Sportalu? Slovenski orli na čelu z najboljšim v svetovnem pokalu, Petrom Prevcem, se bodo za nove točke potegovali v Švici, zdesetkana teniška moška reprezentanca bo v Kranju skušala premagati Portugalsko in si zagotoviti napredovanje v Davisovem pokalu, v ligi prvakinj bodo dejavne krimovke, ki se bodo predstavile v soboto zvečer v Stožicah, ponudili vam bomo odzive po januarskem nogometnem prestopnem roku, ki je kot vedno poskrbel za nekaj zanimivih in presenetljivih scenarijev ...

To pa je seveda le delček vsega, kar ponujamo na Sportalu. Bodite naši gosti in nas obiščite. Ne bo vam žal!

Ne spreglejte