SiolNET. Sportal Drugi športi
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Tujina? Ne razmišljam o tem, študij medicine mi je preveč všeč

3

termometer

Nova KBM Branik je še 14. postala pokalni prvak, kar je daleč največ v vseh odbojkarskih kolektivih v Sloveniji. Prvo ime zaključnega turnirja je bila Iza Mlakar, to so opazili tudi organizatorji.

Ne samo, da je reprezentančna korektorica dobila nagrado za najkoristnejšo igralko turnirja, dobila je še naziv za najboljšo napadalko turnirja in poleg ekipne lovorike v svoj že pospravila še dve individualni nagradi. "Odigrale smo svojo igro in bile vseskozi zelo zbrane. Nasprotnice zelo spoštujemo, a morale smo odigrati tako, ko je od nas zahteval trener, to pa je na koncu pripeljalo do zmage," je za uvod povedala Mlakarjeva, ki je bila z 18 točkami najboljša v svoji ekipi. "Vse nam je uspevalo. Odigrale smo odlično tako v napadu, kot tudi obrambi in bloku, odlično smo tudi sprejemale. Ko to vse deluje, je užitek igrati," je še razkrila razlog za nov uspeh Mariborčank.

Za Mlakarjevo se zdi slovenski prostor že dalj časa premajhen in premalo konkurenčen, a zaenkrat ji misli še ne bežijo čez mejo. "Glede na to, da poleg odbojke študiram še medicino in oboje zelo uspešno usklajujem, o tujini ne razmišljam. Ponudbe so, a medicina mi je zelo všeč, zato tega ritma nočem prekiniti. Kot sem že rekla, trenutno je vse tako kot mora biti, kaj bo naslednje leto, pa še ne vem," je povedala izjemna Mlakarjeva.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin