Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Nedelja,
3. 8. 2014,
12.14

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

odbojka na mivki Ljubljana Beach Volley Challenge

Nedelja, 3. 8. 2014, 12.14

8 let

Tudi tuji odbojkarji v en glas: Izjemno, želimo se vrniti!

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Tako v moški kot ženski konkurenci so na ljubljanskem odbojkarskem turnirju na mivki nastopile tudi štiri tuje dvojice. Prav vsi so bili nad organizacijo dogodka navdušeni.

Zmagovalki turnirja v ženski konkurenci: Vernier Dalida in Kelly Claes:

Dalida: "Mogoče bo zvenelo malce samozavestno, a zmago sva pričakovali. Vedeli sva, da sva močni, in na koncu se je izkazalo, da naju občutek ni varal. Turnir? Ne morem verjeti, kaj je uspelo organizatorjem. Res vse pohvale, mirne vesti lahko rečem, da do zdaj na boljšem turnirju še nisem nastopala."

Kelly: "V Ljubljano sva prišli z jasnimi, visokimi cilji. V finalu je bilo nekaj nihanj, a mislim, da sva zasluženo zmagali. To je bil zame prvi mednarodni turnir in moram reči, da sem navdušena. Izjema izkušnja, izjemna publika, organizacija je bil vrhunska, prihodnje leto se hočem vrniti."

Neverjetno: Prvič in tako popolno

Prvi nosilec turnirja in stalni udeleženec turnirjev svetovne lige Argentinec Pablo Bianchi, ki je zasedel končno tretje mesto: "S Julianom sva si želela v finale, a sta Avstrijca resnično pokazala odlično igro, midva pa nisva bila prava. Na koncu sva se zbrala v tekmi za tretje mesto in prišla vsaj do tolažilne nagrade. Turnir? Poglejte, navdušen sem nad vsem. Nad turnirjem, mestom, ljudje so izredno prijazni. Ne morem verjeti, da je organizatorju že v prvem poskusu narediti tak šov. Ta kraj in turnir imata velik potencial, upam, da bo kdaj tukaj tudi turnir svetovne serije, ne vem. Vem pa, da si bodo zdaj vsi igralci želeli priti sem in zaigrati na tem turnirju, v katerega sem se resnično zaljubil."

Nepozabno doživetje

Drugi nosilec in na koncu drugouvrščeni Avstrijec, Florian Schnetzer: "Za naju z Michaelom je bila velika čast, da sva nastopila na tem ljubljanskem turnirju. Organizacija je bila izjemna in seveda ne smem pozabiti na gledalce. Igrati pred takšno publiko je nepozabno doživetje. Želela sva si zmagati, a na koncu sta naju domača odbojkarja zasluženo premagala. Upam, da bova imela prihodnje leto priložnost, da se jima maščujeva za poraz. Resnično se želim vrniti v Slovenijo."

Ne spreglejte