Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
11. 8. 2015,
18.58

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

odbojka na mivki Jan Planinc Nejc Zemljak Erika Fabjan Monika Potokar

Torek, 11. 8. 2015, 18.58

8 let

Slovenci pobrali vse: Zemljak in Poki najboljša, Planinc najlepši

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Pretekli konec tedna je v sosednji Hrvaški v malem kraju blizu Opatije potekal zanimiv odbojkarski turnir, ki so se ga udeležili tudi slovenski odbojkarji. V moški konkurenci so Slovenci pobrali vse.

Turnir sta dobila Nejc Zemljak in Danijel Pokeršnik, v ženski konkurenci pa domačinki in dvoranski odbojkarici Senna Ušić Jogunica in Samantha Fabris, ki sta dokazali, da se odlično znajdeta tudi na mivki.

Zemljak in Poki sta v finalu premagala Primorca Lea Mohoriča in Klemna Ponikvarja, pri ženskah pa sta bili drugi in tretji slovenski dvojici Tjaša Jančar in Eva Zupan ter Nina Kontrec in Mojca Pene.

Požel več pozornosti kot zmagovalca

Posebno nagrado najlepšega udeleženca turnirja je prejel Jan Planinc. Mariborčan je s tem posebnim nazivom požel več pozornosti kot zmagovalca, saj so na Facebooku še zdaj vsi navdušeni.

"V veselje mi je, da sem lahko fotografiral dva najbolj huda udeleženca v Opatiji. Dame in gospodje, predstavljam vam mistra in mis Ičići Open 2015 Jana Planinca in Teso Pavić," je na svojem Facebook profilu zapisal zmagovalec turnirja Zemljak in pripel tudi fotografijo. Pavićeva sicer ni igrala, pisala je zapisnik, kar je pri odbojki tudi pomembno opravilo.

Navdušenje nad lepotnim zmagoslavjem so izrazili še nekateri, ki trdijo, da je Planinc že od nekdaj prvi maneken Maribora, zdaj pa so za njegove čare izvedli še zunaj meja Slovenije.

Planincu pa nista pozabili čestitati niti odbojkarski lepotici Erika Fabjan in Monika Potokar, ki sta blesteli na Ljubljana Beach Volley Challengeu. "Auuu peče, kar mister Ičićev. Res sem vesela, da te poznam. Top, naslednjič bi se slikala s tabo. A bo šlo?" je zapisala Monika, Erika pa je dodala: "Tudi sama sem v vesela. Z Moniko sta vedno verjeli v tvoj potencial, tako da skupna fotka ne sme uiti."

"Seveda bi raje osvojil turnir, ampak vsaj nekaj sem osvojil," je svoj poseben naziv s smehom na obrazu pospremil očarljivi in šarmantni Jan, ki je v času turnirja na tribunah poskrbel za nemalo ihtenja, predvsem pri ženski populaciji.

Ne spreglejte