Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
18. 11. 2015,
22.31

Osveženo pred

3 leta, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Vojvodina ACH Volley liga prvakov Mitja Pleško Bogdan Kotnik Andrej Flajs

Sreda, 18. 11. 2015, 22.31

3 leta, 10 mesecev

"Padli smo pod svoj minimum, odigrali nismo ničesar"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
"Razočarali smo in ne vem, kaj bi v tem trenutku rekel, da bi izpadlo dobro. Igrali smo slabo, resnično bi bilo ničesar dobrega," je po porazu z Vojvodino z 0:3 dejal libero ACH Mitja Pleško.

Bogdan Kotnik, trener ACH Volleyja: "Danes smo padli pod svoj minimum, najbrž bi bolje igrali, če bi bil to prvi dan priprav. Nismo odigrali ničesar, ne vem, ali smo bili v nekem krču ali kaj. Dejstvo je, da smo na treningih videti bolje. Ko pa smo pod pritiskom, ne funkcioniramo, ni nas več. Kako to rešiti, v tem trenutku ne vem, vsekakor pa moramo premisliti in najti rešitve. Danes ni funkcioniralo nič, največji problem pa vidim, da ne moremo zaključiti iz cone 4. Ne bi rad iskal izgovorov, a neka dejstva, ki niso šla nam v prid, obstajajo. V zadnjem tednu veliko igralcev zaradi poškodb oziroma bolezni ni treniralo, očitno se nam je to bolj poznalo, kot smo mislili, da se bo. Očitno je to zelo vplivalo na nas. Poizkušal sem z vsemi mogočimi menjavami, edini podajalca Kozlowskega nisem zamenjal, ker on za stanje na igrišču ni bil kriv, toda nič ni pomagalo."

Andrej Flajs, kapetan ACH Volleyja: "To je bil letošnji vzorec, tudi v državnem prvenstvu imamo težave zaradi nihanj. Čaka nas natančna analiza tekme, na prvi pogled bi rekel, da smo bili premalo aktivni in odločni v bloku, domači so prelahko dosegali točke v napadu. Vsekakor so Srbi zasluženo zmagali, nam pa je težko, saj naj bi bilo to naše najlažje gostovanje. Ni korektno, če kdo reče, da si nismo želeli. Še kako smo si želeli, a na igrišču tega ni bilo ravno videti. Težko povem še kaj pametnega, razen tega, da nas čaka veliko dela."

Mitja Pleško, libero ACH Volleyja: "Glava je zdaj še vroča in je težko kaj pametnega povedati. Dejstvo, da so bile na današnji tekmi vse pozitivne stvari na strani Vojvodine. Razočarali smo in ne vem, kaj bi v tem trenutku rekel, da bi izpadlo dobro. Igrali smo slabo, težave s sprejemom so se prenašale na druge elemente, resnično bi bilo ničesar dobrega. Lahko bi iskali razloge za to, lahko bi iskali alibije, a jih ne bomo, dejstvo je, da nismo osvojili tistega, po kar smo sem prišli. In zdaj sploh ne vem, kako bomo igrali proti Poljakom v naslednjem krogu. Igramo anemično, brez čustev. Mi kvalitete nimamo, to moramo nadomestiti z borbenostjo, a od te ni ne duha ne sluha, zato prihajajo taki rezultati. Na igrišču se moramo stepsti, pokazati željo, agresivnost, tudi verbalno, danes je nisem videl, videl je nisem tudi v prejšnjih tekmah in to me skrbi. Krivi smo mi, igralci, tu trener ne more pomagati. Ob takem pristopu je čisto vseeno, ali nas vodi Kotnik, moja pokojna prababica ali Velasco. Mi moramo skupiti skupaj, čeprav smo nabrani iz raznoraznih vetrov."

Ne spreglejte