Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Četrtek,
25. 4. 2013,
21.04

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Oleg Gorbačov Bruno Najdič

Četrtek, 25. 4. 2013, 21.04

8 let

Oleg Gorbačov: Bravo, in še enkrat bravo Maribor

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Nori finale ženskega državnega prvenstva v odbojki se nadaljuje. Nova KBM Branik je poravnala izid na 2:2, odgovor kdo bo dvignil pokala za najboljšega bomo dobili v nedeljo.

Bruno Najdič, trener ekipe Nova KBM Branik: "Težko rečem, da sem pričakoval takšno igro svojih varovank. Moramo biti realni. Želel sem si, da punce stopijo na teren in pokažejo kaj znajo, igrajo točko po točko. Izenačenje je tukaj, a pomembno bo zdaj, kaj bomo storili v prihodnjih treh dneh, ko se bomo pripravljali na odločilno tekmo. Moramo pogledati, kaj smo počeli v Kamniku narobe in to popraviti. Čestitam puncam za izjemno predstavo, za borbo. V tekmo nismo vstopili sproščeno kot je bilo morda videti, a ko smo padli v ta izjemen ritem, nam je uspevalo vse. Lukna je bila spet srečna za nas, moramo popraviti statistiko tudi v Kamniku. Če bo temu tako se lahko nadejamo ubranitve naslova."

Oleg Gorbačov, trener ekipe Calcit Volleyball: "Bravo, in še enkrat bravo Maribor. V takšno tekmo bi morali vstopiti povsem drugače, sami držati pobudo, a zgodilo se je ravno nasprotno. Izgubili smo prvi niz, po sreči dobili drugega, nato pa ste videli, kaj je bilo. Komentar ni potreben. Mariborčanke nas niso "poservirale" od samega začetka, a ko našega solidnega sprejema nato nismo uspeli realizirati v napadu, je prišlo do razpada sistema. Tekmo smo izgubili že v prvem nizu. O tej nesrečni Lukni se že toliko govori, da je na koncu res postala nesrečna. Ko se o eni stvari tako negativno piše, na koncu ta res lahko postane teren v peti. Bom podal eno neumno izjavo, če bomo v nedeljo igrali tako kot smo takrat, ko smo izgubili, bomo izgubili, če bomo igrali tako kot takrat, ko smo se veselili, bomo zmagali (smeh). Bomo videli, v Kamniku smo vedno igrali dobro, upam, da bo tako tudi v nedeljo. V Kamniku se bo vse začelo od začetka. Možnosti so 50:50."

Ne spreglejte